newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Vyhrajte Perfect Dish - zdravé jídlo z konjaku

 
Vyhrajte Perfect Dish - zdravé jídlo z konjaku

Soutěž již byla ukončena. Děkujeme za účast a gratulujeme výhercům!

 

V Česku stále oblíbenější produkt Perfect Pasta změnil po dvou letech svůj název na Perfect Dish. Jedná se o výrobek z konjaku, který můžete použít jako samostatné jídlo nebo jako zdravou přílohu. Navíc nově ve formě BIO.

Perfect Dish je vhodné prodiabetiky, celiaky, vegany, sportovce i pro děti. Je také ideálním společníkem při hubnutí a detoxikaci. Navíc neobsahuje tuk, cukr, lepek ani sóju. Představte si, že porce 100 g má jen 12 kalorií.

Další nespornou výhodou Perfect Dish je snadná příprava, která vám zabere zhruba pět minut. Stačí obsah krabičky pořádně propláchnout pod horkou vodou a můžete jej použít. Ať jako zdravou alternativu klasické přílohy nebo samostatné jídlo, které snadno dochutíte podle sebe. Perfect Dish vás skvěle zasytí na dlouhou dobu.

Zázračný glukomanan

Perfect Dish obsahuje 96 % vody a 3,8 % glukomanan, což je ve vodě rozpustná vláknina (vláknina pektinového typu) získaná z kořene rostliny Konjak, která má řadu příznivých účinků na trávení a celkový metabolismus. Glukomanan v žaludku zvětšuje svůj objem, mozek dostává signál, že jste nasyceni a tím dochází k redukci porcí jídla a následnému zachovávání váhy nebo hubnutí. Pocit sytosti díky glukomananu, který má po absorpci vody schopnost zvětšit svůj objem až 200x, vydrží několik hodin a vy tak nemáte potřebu se dojídat dalším jídlem. Tento efekt také ocení ti, kteří chodí neradi spát s prázdným žaludkem a do svého těla na noc přijímají zbytečně velké množství kalorií v potravě, kterou pak tělo hůře tráví. Glukomanan je vláknina, která absorbuje vodu, stimuluje pozitivní střevní bakterie, změkčuje trávicí obsah a tím působí příznivě při vyprazdňování.

V Česku je Perfect Dish k dostání ve tvaru špaget a rýže. „Špagetovou“ verzi můžete ochutnat i s dvěma druhy kořenící směsi, která je součástí balení a vy si tak můžete během chvilky připravit kompletní jídlo. Více informací a produktů najdete na www.perfectproducts.cz

 

Chcete Perfect Dish ochutnat? Stačí odpovědět na jednoduchou otázku.

Soutěžní otázka:

Jakou vlákninu obsahuje Perfect Dish?

1) Pektin

2) Glukomanan

3) Inulin

 

Své odpovědi posílejte na adresu soutez@portalprozeny.cz a jako předmět zprávy uveďte "perfect dish". Soutěž trvá do neděle 6.11.2016, následně budou vybráni 3 výherci.

 


 

2016.10.25 | Admin | přečteno: 30224x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: soutěž Perfekt Dish zdravé jídlo

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Darujte pod stromeček krásu a zdraví

Jestli patříte mezi ty, kteří letos nevědí, jaké dárky k Vánocům pořídit, zkuste místo tradičních zájezdů, šperk...
 
celý článek | Admin | 2016.12.09 | přečteno: 30198x

Škola smyku - základ života

Jak dlouho máte řidičský průkaz? Dva roky, deset let, dvacet nebo ještě voní novotou? Správný řidič ví, že teorie je ...
 
celý článek | Nikol Mohoritová | 2014.04.11 | přečteno: 30056x

Bere vaše dítě drogy? Zeptejte se

Bere vaše dítě drogy? Respektive, máte podezření, že „něco“ bere? Jenže. Pro své podezření nemáte žádný důkaz, a ta...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2023.05.10 | přečteno: 30302x

8 tipů, jak oživit interiér bez nutnosti rekonstrukce

Jaro přichází a s ním také nová energie a chuť ke změnám. Pokud i vy toužíte po oživení vašeho života, doporučujeme z...
 
celý článek | Admin | 2016.05.03 | přečteno: 30096x
 

Portál pro ženy