newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Vilapark Klamovka spojuje luxus s klidem a zelení v samém srdci metropole

 
Vilapark Klamovka spojuje luxus s klidem a zelení v samém srdci metropole

Život v Praze může být hektický a náročný, je to město, které nikdy nespí. Právě to je důvod, proč se mnozí rozhodují pro bydlení mimo centrum, někdy kvůli zeleni daleko za hranicemi Prahy, aby měli možnost procházek v lese. Jenže při běžném každodenním shonu není na relaxaci v zeleni příliš času, nedostává se jej hlavně kvůli věčným zácpám na dopravních tepnách vedoucích z metropole. Zbyde tedy jen dojíždění a nedostatek služeb, kterými trpí satelity a menší obce ve středních Čechách. Naštěstí už není třeba volit mezi městem a přírodou, důvodem zůstat v metropoli je Vilapark Klamovka.

 

Bydlení s výhledy na město i do zeleně

Za výstavbou rezidenčního projektu Vilapark Klamovka stojí společnost Metrostav Development, která se rozhodla vyjít vstříc požadavkům na klid, zeleň a soukromí bez nutnosti každodenního dojíždění. Podařilo se výtečně a na okraji rozsáhlého parku vzniká osm bytových domů, které jsou splněním snu o bydlení v Praze na Smíchově.

Čtyři vyšší bytovky poskytují výhledy na metropoli, naopak nižší viladomy jsou usazené v zelené zahradě, která navazuje na park Klamovka, do něj vede pěší stezka. V obklopení zeleně a přírody, k tomu lokalita s perfektní dopravní, sociální i občanskou infrastrukturou, další plus pro investici právě zde.

Nabídka luxusního rodinného bydlení

Každý den se trmácet do rodinného domku v satelitu, ve kterém přes den není vůbec nikdo a nedostává se žádných služeb a kde jediný obchod zavírá před tím, než všichni přijdou z práce? Dělat dalších dvacet let taxikáře? To jistě není splněný sen o bydlení, na Klamovce se žije mnohem lépe, vše je totiž po ruce a děti mohou využívat městskou dopravu, zajít si do supermarketu pro svačinu nebo doběhnout na poštu.

V katalogu rezidenčního projektu se nachází 117 bytových jednotek s nejmenšími dispozicemi 1+kk po rozlehlé penthousy 5+1 s terasou. Všechny byty mají balkon, terasu nebo předzahrádku, která může čítat neskutečných 500 metrů čtverečních.

Na nákupy i za kulturou

Co obnáší život na venkově? Hodně práce na zahradě a kolem domu, sedánky u grilu nebo v zimě se sousedy v garáži. Jistě občas je čas na restauraci nebo kino, ale vždy je nutné plánovat a vyjet autem. V metropoli stačí sednout na tramvaj jako na Klamovce a být za pár minut v obchodním centru Nový Smíchov.

Nakoupit cestou domů? Žádný problém, stejně jako vyrazit si večer na drink do některého z barů na Praze 5. Smíchov je místem, kde to žije neustále, navíc je domovem mnoha hudebních a divadelních scén, ve kterých hrají jedinečná představení. V létě je k tomu v zahradách Kinských organizováno letní kino, v zimě zase bývá dostupné zdarma kluziště na Hořejším nábřeží. Milovníkům plavání je zase k dispozici bazén, který se ukrývá pod tribunou Strahovského stadionu.

 

2024.04.30 | Lea Kubová | přečteno: 204x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: bydlení byty Praha Smíchov reality

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Nepromokavé bundy jsou základem šatníku každého milovníka outdooru

Do přírody potřebujete dvě skutečně kvalitní věci – jsou to boty a bunda. Právě nepromokavá bunda nás umí chránit celoro...
 
celý článek | Lea Kubová | 2022.12.30 | přečteno: 30165x

Byli jsme také takoví

Před chvílí jsem dopsala článek pro jeden mimiportál ( tak jsem si ho pracovně nazvala já sama ) a v souvislosti...
 
celý článek | Meridene | 2014.07.14 | přečteno: 30108x

Romantik, jak má být

Ráno vás probudí jemný polibek a pod nosem pošimrá vůně čerstvě uvařené kávy. Otevřete oči a nad vámi se sklání s úsm...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2014.01.04 | přečteno: 30147x

Samaja – hra, která vám pomůže lépe poznat své děti a možná i sebe

Společenské hry jsou tím pravým, co pomůže zabavit děti v dlouhých zimních večerech. A jsou také skvělým způsobe...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2017.01.30 | přečteno: 30299x
 

Portál pro ženy