newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Soutěž o Můj zápisník – Můj pomocník na celý rok, se kterým už nezapomenete na nic důležitého

 
Soutěž o Můj zápisník – Můj pomocník na celý rok, se kterým už nezapomenete na nic důležitého

Soutěž byla ukončena. Gratulujeme výherkyni Jitce N.! Ostatním děkujeme za účast a budeme držet pěsti v dalších soutěžích.

 

Každý den se na nás valí spousta povinností a informací, na které nesmíme zapomenout. Schůzky, úkoly, narozeniny, svátky, výročí a další důležité údaje, ale i seznamy nákupů nebo rodinné výdaje je potřeba mít pod kontrolou. Někdo používá k zazanamenávání všeho potřebného různé aplikace, jiní ale nedají dopustit na klasický papír a tužku. Patříte také do druhé skupiny? Pak vám nyní rádi představíme Můj zápisník, se kterým budete mít poznamenané vše hezky pohromadě, jednoduše a přehledně. A jeden z vás jej může vyhrát v naší soutěži.

Můj zápisník – Můj pomocník na celý rok má 150 stran formátu A5. Spojené jsou kroužkovou vazbou v tvrdých deskách v několika příjemných tlumených barvách, které si lze nechat i zalaminovat. Zápisník je rozdělen do deseti kapitol, z nich každá poskytuje dostatek prostoru pro zápisky. Kapitoly jsou barevně odděleny a pro lepší orientaci máte k dispozici rovnou dvě stužky na založení stránek. Výhodou zápisníku oproti klasickému diáři je právě to, že v něm nemusíte listovat a hledat, ke kterému dni jste si zapsali nějakou informaci. Díky rozdělení na kapitoly s různými tématy máte vše přehledné a hned víte, kam se podívat.

Deset přehledných kapitol

V první kapitole dostanou prostor úkoly, které budete mít zapsané v přehledném seznamu, kde si i jednoduše odškrtnete jejich splnění. Druhá kapitola se věnuje důležitým událostem. Čeká vás sraz s bývalými spolužáky, rodinná dovolená, wellness víkend s kamarádkami, pracovní pohovor nebo třídní schůzky vašeho dítěte? Tady si můžete vše zaznamenat, ať něco z toho nezmeškáte. Zapomenout byste neměli ani na narozeniny a svátky členů rodiny i přátel. K tomu slouží třetí kapitola zápisníku, kde nechybí ani přehled svátků v kalendáři. Dalších několik kapitol se věnuje hlavně nákupům. Můžete si tu psát seznam věcí, které potřebuje koupit, seznam dárků, které by udělali radost vašim blízkým, a také seznam toho, co by potěšilo vás. I výdaje je potřeba mít pod kontrolou, aby se rodinnému rozpočtu dařilo. K tomu je tady samostatná kapitola s přehledem výdajů. Následují nákupy v e-shopech, které dnes využívá téměř každý. A někdy je docela snadné ztratit přehled, jestli vše proběhlo v pořádku, obzvlášť třeba před Vánoci, kdy se těch objednávek sejde více. Ke konci diáře se nachází místo pro adresář a pak už jsou tu prázdné listy pro zaznamenávání poznámek, nápadů, myšlenek a čehokoliv, co se vám honí hlavou a nechcete to zapomenout.

Znáte to pořekadlo, že co není v hlavě, musí být v nohách? To už u vás platit nebude. Odteď můžete říkat, že co není v hlavě, je v Mém zápisníku. Můj zápisník vám pomůže udržet přehled ve všem, co je pro vás důležité.

Soutěž o Můj zápisník

Ve spolupráci s muj-diar.cz jsme si pro vás připravili soutěž o Můj zápisník – Můj pomocník na celý rok. Stačí zaslat správnou odpověď na soutěžní otázku a mít štěstí při losování.

Soutěžní otázka

V kolika barvách je Můj zápisník – Můj pomocník na celý rok k dostání?

a) 2

b) 3

c) 4

 

Nápovědu najdete zde.

Své odpovědi zasílejte nejpozději do pondělí 21.3. 2022 na soutez@portalprozeny.cz a do předmětu zprávy napište „zápisník“. Přejeme vám hodně štěstí!

 

2022.03.08 | Martina Limbergová | přečteno: 30230x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: soutěž diáře zápisník poznámky

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Krabice vzpomínek

Jako malá jsem hodně času trávila u babičky a dědy. Bydleli ve starém domě, který obklopovala rozlehlá zahrada a neda...
 
celý článek | Beáta Matyášová | 2013.12.03 | přečteno: 30126x

Proč semenařit ve 21. století?

Žijeme ve světě nadbytku a hojnosti. Přeplněné supermarkety nás o tom přesvědčují dnes a denně přetékajícími regály j...
 
celý článek | Klára Hrdá | 2016.06.29 | přečteno: 30051x

Chraňte zdraví a krásu své pleti datem spotřeby!

Vezmeme-li do rukou v obchodech jakýkoliv výrobek, ať již krabici müsli či láhev vody, dočteme se, do kdy je třeba danou...
 
celý článek | Lea Kubová | 2021.06.01 | přečteno: 30079x

Pletené šaty - co o nich potřebujete vědět?

Pletené šaty jsou jedním z nejlepších způsobů, jak kombinovat skvělý vzhled s pohodlím, které je těžké přeceňovat. Jsou ...
 
celý článek | Lea Kubová | 2021.01.27 | přečteno: 30250x
 

Portál pro ženy