newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Proč se vyplatí nakupovat kvalitní drogerii z Německa a Rakouska?

 
Proč se vyplatí nakupovat kvalitní drogerii z Německa a Rakouska?

Velký jarní úklid už máte možná za sebou, to ale jistě neznamená, že nebudete i dále potřebovat čistící prostředky. Uklízet se prostě musí pořád, stejně jako prát prádlo nebo mýt nádobí. Útrata za drogerii a samozřejmě také kosmetiku pro osobní hygienu patří mezi nezanedbatelné náklady každé domácnosti. Dostanete ale za své peníze dostatečnou kvalitu? V českých obchodech tomu tak není vždy, a proto se mnoho lidí naučilo nakupovat drogerii v zahraničí. Kvalitní drogerie z Německa a Rakouska vám díky vyšší účinnosti vydrží déle a často vyjde i levněji.

 

Dvojí metr pořád přetrvává

O dvojím metru v kvalitě potravin i drogerie už bylo napsáno mnoho. Stejný výrobce, stejně nebo velmi podobně balený produkt, ale jiné (většinou samozřejmě horší / méně účinné) složení. Velké firmy, kterých se to nejvíce týká, tuto svou prodejní politiku ani nepopírají, i když se k ní nechtějí příliš hlásit. V minulých letech jsme z úst politiků sice slyšeli proslovy, jak s tímto nešvarem skoncují pomocí zákazu dvojí kvality zboží, ale bohužel zůstalo jen u slibů. Pro kvalitnější zboží tak stále musíme vyrazit ven.

Zahraniční drogerii koupíte pohodlně přes e-shop

Nakupovat za hranicemi v sousedním státě, když bydlíte někde v příhraničí, není obvykle problém. Pokud to ale máte desítky či dokonce stovky kilometrů daleko, pak už by se takový výlet za nákupem nejspíš nevyplatil. Ovšem i tak vám nemusí zůstat odepřena kvalitní německá drogerie eshop myAustria.cz vám ji zajistí. A nemusíte se obávat dlouhého čekání. Produkty mají skladem, do dvou dnů je tak budete mít doma.

Německé prací prášky a aviváže vedou na celé čáře

Kdo jednou vyzkouší třeba německý prášek na praní, většinou se už nechce vracet k tomu, který je u nás běžně k dostání. Lepší kvalita, a tím i vyšší účinnost je prostě znát na čistotě prádla a jeho vůni. Také aviváže patří k tomu, co si zákazníci často nechávají doručit ze zahraničí. Krásné a dlouhotrvající vůně má například v Německu velmi oblíbená značka aviváží Softlan. Objednat si toho můžete mnohem víc, vlastně vše, co byste doma mohli potřebovat. Kromě pracích prostředků i veškeré čistící prostředky, hygienické potřeby, kosmetiku nebo potřeby pro děti a miminka. A nechybí ani žádaná eko drogerie pro ty, kteří kladou důraz na šetrné prostředky.

 

2022.05.04 | Martina Limbergová | přečteno: 30405x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: drogerie čistící prostředky prací prášek aviváže německá drogerie kvalitní drogerie

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Dámské šaty, které by neměly žádné ženě chybět

  Dámské šaty by neměly ve skříni žádné dámy chybět, dělají ženu ženou, vnášejí do našeho šatníku krásu, něžnost...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2015.10.09 | přečteno: 30243x

Zasoutěžte si o poutavé knihy spisovatelky Danky Šárkové

Soutěž již byla ukončena, děkujeme za účast. Kniha Horal(ka) putuje k Janě Z. a Ditě K., kniha Světlo a tma k Lucce P. a...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2017.11.18 | přečteno: 30414x

spinning

Chcete ulehčit svědomí po každoročních svátcích obžerství? Dejte si do těla na spinningu! Zpevníte postavu, shodíte n...
 
celý článek | Aneta Vlkanová | 2014.01.25 | přečteno: 30360x

České nebo německé?

Když se narodil syn, tak jsem už v porodnici zjistila, že klasická Rybilka z lékárny nám na zadeček asi neb...
 
celý článek | Meridene | 2014.06.29 | přečteno: 30232x
 

Portál pro ženy