newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Omalovánky pro dospělé - ten pravý vánoční dárek pro každého

 
Omalovánky pro dospělé - ten pravý vánoční dárek pro každého

Stále ještě nevíte, čím obdarovat svou dobrou kamarádku, babičku nebo bezvadnou švagrovou? Potřebuje váš Ježíšek poradit? Omalovánky pro dospělé mohou být skvělým tipem, který si zaručeně zaslouží vaši pozornost. Tento originální dárek potěší opravdu každého.

 

 

Co prvního se vám vybaví, když se řekne „omalovánka“? Dětství, mateřská školka, příjemně strávené chvíle? A proč se do překrásných dětských let nevracet častěji? Vždyť přesně takto pohodové a bezstarostné pocity vyvolává práce s pastelkou i u dospělých. Vybarvování omalovánek je perfektní relaxační a meditační technikou, která umožňuje to, co v dnešní době všichni tolik potřebujeme. Udělat si čas jen pro sebe, zklidnit tělo i mysl, soustředit všechny myšlenky jen na jednu činnost a odbourat stres.

Ze dne na den hitem

Antistresové, relaxační a meditační omalovánky se po svém příchodu do prodeje rychle proměnily v bestseller. Doslova přes noc se staly fenoménem a svou popularitu dále získávají u všech skupin napříč pohlavím i věkem. Důkazem obrovského zájmu o ně je i fakt, že byly po prvních dnech na trhu beznadějně vyprodané. Díky dotisku jsou ale opět k dostání a zakoupit je můžete ve všech dobrých knihkupectvích, ale i hračkárnách a papírnictvích.

Relax pro mladší i dříve narozené

Tento nový druh zábavy má skutečně velmi široký záběr. Oblíbili si ho příslušníci mladší i starší generace. Je naprosto jasnou volbou jak pro křížovkáře a milovníky sudoku, tak i pro vášnivé čtenáře a kreativní jedince. Zapátrejte proto pozorně ve své mysli, komu z vašich milovaných by mohl tento jedinečný způsob odreagování a odpočinku udělat radost. Třeba nezůstane u jednoho.

Květy, zvířata i zajímavé obrazce

V knihách omalovánek pro dospělé je k nalezení obrovské množství do detailu propracovaných kreseb s různým námětem, ať už z říše zvířat, květin nebo nejrůznějších obrazců. Každému z nich je možno vdechnout život vybarvením podle vlastních představ a momentálního psychického rozpoložení.  Ilustrace jsou doplněny  zajímavými texty, které pomáhají navodit tu správnou tvořivou náladu. Jsou lékem na všechny splíny a deprese, zkrátí dlouhou chvíli i nekonečné čekání na okamžik, po kterém tvůrce touží. Po dokončení si navíc může své dílo zarámovat a použít ho třeba jako dárek.

Staňte se poslem harmonie a nadělte svým nejbližším jednu z publikací omalovánek proti stresu. Vezměte ještě dnes obchody útokem a pořiďte si rovnou i jedno vydání pro sebe.  

Přeji příjemnou zábavu! 

 

Image courtesy of phasinphoto at FreeDigitalPhotos.net

 

2015.12.22 | Kateřina Pořízová | přečteno: 30083x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: omalovánky pro dospělé antistresové omalovánky tip na dárek

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Funkční oblečení něco stojí, nezničte ho zbytečně nesprávným praním

Ať už se chystáme běžet maraton, nebo jdeme na obyčejnou procházku, při zvýšení fyzické aktivity vyžadujeme od oblečení ...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2020.02.24 | přečteno: 30211x

Jízdomat nabízí super cestování!

  Víckrát se mi stalo, že jsem s klukama jela jako jediná zástupkyně něžného pohlaví. I když se považuji za ...
 
celý článek | Admin | 2012.12.07 | přečteno: 30065x

Blízkost bez intimity

Otevřete zavřené dveře komunikace s partnerem, ať se k vám vrátí spokojený sexuální život a problémy odejdou. ...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2013.08.05 | přečteno: 30078x

Jogurtový dort s ovocem

Chladných dní stále přibývá, ale letní bezstarostnou atmosféru si můžete připomenout alespoň na talíři. Vyzkoušejte l...
 
celý článek | Adela Rychtáriková | 2015.09.14 | přečteno: 30179x
 

Portál pro ženy