newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Odměňte svého pejska tím nejlepším pamlskem pro psy

 
Odměňte svého pejska tím nejlepším pamlskem pro psy

Psi jsou nejoblíbenějšími domácími mazlíčky a není divu. Jsou to věrní společníci, kteří nás provází životem s takovou láskou, jakou jen němá tvář může dát. A nejen za to si zaslouží alespoň občasnou odměnu v podobě lahodného pamlsku pro psy. Víte, čím můžete svému čtyřnohému kamarádovi udělat radost?

 

 

Pamlsky pro psy jsou výbornou odměnou a také motivací. Díky těšení se na dobrotu zvládne pejsek každý úkol mnohem snáze a s větším odhodláním. Proto se také používají i při výcviku psů. Jako motivační doplněk poslouží také při procházkách a ve spojení třeba s inteligentními hračkami zase dokáží pejska zabavit ve dlouhých chvílích, kdy musí být sám doma. Samozřejmě ale nejsou náhradou plnohodnotného krmiva, jen jeho občasným doplňkem. Ostatně my se také nestravujeme jenom sladkostmi.

Dobrota, zábava i hygiena

Pamlsků pro psy existuje více druhů a každý pejsek dává přednost něčemu jinému. Můžete vyzkoušet masové pamlsky, které obvykle milují všichni psi bez rozdílu rasy. Už stačí jen vyzkoušet, jestli má váš pes nejradši hovězí, kuřecí, kachní nebo třeba rybí masíčko. Pro vycházky jsou dobrou volbou sušenky pro psy, které mají tu výhodu, že vůbec nemastí. Bez problémů si je tak můžete dát přímo do kapsy a vyrazit ven. Pro zabavení skvěle poslouží pamlsky z buvolí kůže, které pejsek bude s radostí žvýkat. A v neposlední řadě mohou dobroty sloužit i jako hygienická pomůcka k údržbě chrupu, stačí pejskovi pravidelně dopřávat dentální pamlsky.

Vybírejte to pravé přesně pro svého psa

Výběr nejlepších pamlsků pro svého psa by se měl řídit v první řadě jeho vzrůstem. Jde totiž o velikost jednotlivých pamlsků. Jen těžko se bude malá čivava prát s velikým uzlem z buvolí kůže, který stěží uzvedne, a labrador si moc nepochutná na malinkaté sušence, kterou zase sotva ucítí na jazyku. Většina masových tyčinek, buvolích uzlů, sušenek pro psy a dalších dobrot pro čtyřnohé kamarády je k dostání ve více velikostech právě pro různá plemena. Opatrně je potřeba volit u štěňat a to především množství pamlsků. Pro štěňátka by měly dobroty zůstat jen jako občasná motivace při výcviku, jinak jsou zbytečné. A v některých případech i nevhodné, například kvůli vysokému obsahu vápníku a fosforu. Nadbytečný příjem těchto látek v době růstu by mohl vést až k pozdějším zdravotním potížím. Vybírejte proto pečlivě i jednotlivé druhy laskomin.

Kvalitní pamlsky všech druhů a pro všechny pejsky koupíte v e-shopu Pamlskovnik.cz, kde si navíc můžete nechat namíchat balíček přesně podle svého výběru.

 

Image courtesy of bigjom at FreeDigitalPhotos.net

2016.03.23 | Martina Limbergová | přečteno: 30045x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: pes pamlsky pro psy Pamlskovnik

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Oprašte své jazykové znalosti před dovolenou!

Ať už chceme nebo ne, bez znalosti alespoň jednoho ze světových jazyků se dnes obejde jen málokdo z nás. Cizí jazyky,...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2016.05.23 | přečteno: 30054x

Vánoční soutěž o poukaz na nákup originálních mechových obrazů a dřevěných dekorací

Soutěž už skončila. Děkujeme za účast a gratulujeme výhercům Haně V., Monice P. a Radce Z.! ...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2022.12.10 | přečteno: 30305x

Jednoduchý recept na lahodné risotto se sektem Rotkäppchen

  Jelikož do originál italského risotta patří i víno, inspirovali jsme se a připravili jsme pro vás risotto s Ro...
 
celý článek | Lea Kubová | 2020.11.12 | přečteno: 30092x

Potřebujete si půjčit? 5 tipů jak si vybrat výhodnou půjčku

Dámy, uvažujete o půjčce a nevíte, jak vybrat tu pravou? Takovou, která bude výhodná a která vás nezklame ani tím, co...
 
celý článek | Admin | 2016.06.17 | přečteno: 29988x
 

Portál pro ženy