newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Oblečení pro vaši pubertální dceru

 
Oblečení pro vaši pubertální dceru

Oblečení pro vaši pubertální dceru je zásadní věc. Jaké kousky potřebuje mít ve skříni, aby byla „in“? Ať už se vám současná móda teenagerů líbí nebo ne, zejména pro dospívající dívky jsou módní trendy nesmírně důležité.

 

Všechny děti zhruba od 13 let potřebují experimentovat s oblečením a hledat, kým ve své podstatě jsou. Sebevyjádření je klíčové a přispívá k dalšímu harmonickému rozvoji dítěte. Proto je oblečení jako jedinečný způsob prezentace tak důležité.

Co se v jejich světě děje?

Oblečení pro „Styl slečna“

Mladší slečny si oblíbí hlavně optimistické a hravé kousky oblečení a barevnost. Do 13 let věku neuděláte chybu s růžovou, světle modrou a s různými třpytkami, kdy celý outfit vyzařuje „dívčí“ vzhled. K oblečení v jasných a výrazných barvách se perfektně hodí bižuterní doplňky a batůžek.

                                                                

Oblečení pro „Život velkoměsta“

Nic nemůžete pokazit zakoupením džínů a mikin. Kombinace je nejen pohodlná, ale působí nedbale trendy. Pro každodenní vzhled se ideálně hodí kšiltovka či šátek v kombinaci s mikinou a roztrhanými džíny plus kotníkové boty Dr. Martens. Tak vytvoříte originální a dramatický vzhled ulice.

Dívky potřebují mít šatník plný triček. Oblíbené jsou hlavně zkrácené délky, a to i v zimě! Tričko si totiž dívky mohou obléknout mnoha způsoby, aby vždy bylo stylové. Skvělý způsob, jak jej oživit, je přidání džínové či kožené bundy nebo mikiny s „maskáčovým“ vzorem.

                                                               

„Jasné a prosté“

Pro jednoduchý vzhled se nejlépe hodí látková košile s motivem kostek, ideálně v kombinaci černé a červené nebo černé a bílé barvy. Tyto již klasické a nadčasové košile se výborně doplňují se širokou škálou oblečení. Pokud košili například spárujete s přiléhavými džíny jakékoli barvy a s moderními plátěnými teniskami, vytvoříte perfektní ležérní vzhled.

                                                                

Všechny uvedené styly skvěle doladí velké kruhové náušnice, které dívčímu, ležérnímu i pouličnímu (a spíše chlapeckému) vzhledu dodají nezanedbatelný ženský prvek!

 

2023.11.05 | Jana Brandtlová | přečteno: 350x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: oblečení šaty teenager puberta dcera dcera v pubertě

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Vánoční nálada je tady

Za okny se stále sype bílý sníh a spolu s rozzářenými stromky na náměstích a světlem v dětských očích k nám pomalu vs...
 
celý článek | Vendula Králová | přečteno: 30088x

Darujte investiční zlato jako hodnotnou pozornost

Při vymýšlení ideálního dárku je dobré zohlednit hned několik různých faktorů. V první řadě jde o cenový strop, jaký mát...
 
celý článek | Lea Kubová | 2021.09.07 | přečteno: 30142x

Jaké jsou trendy dámských plavek pro léto 2022?

Léto je sice ještě daleko, ale přesto pomalu začíná ten správný čas poohlédnout se po nových plavkách. Proč už teď? Bude...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2022.02.11 | přečteno: 30046x

Andělské tarotové karty. Něžná kniha pro ženy

Karty ryze pro ženy? Nejsem si tak úplně jistá, ale těžko bych na druhou stranu zase hledala muže, který by se celý z...
 
celý článek | Renata Petříčková | 2015.11.27 | přečteno: 30069x
 

Portál pro ženy