reklama 5 v magazínu pro ženy

Nepřehlédněte

Cesta Asombroso a oblíbené produkty Osmanyho Laffity

 
celý článek | Nina Albertová | přečteno: 496x 2023.10.19

Pátek třináctého

 
celý článek | Kateřina Pořízová | přečteno: 30296x 2015.02.14

Vyhrajte luxusní vůni Flora Chic

 
celý článek | Admin | přečteno: 30194x 2017.11.11

newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Modřínová Archa - stylové apartmány v srdci Jeseníků

 
Modřínová Archa - stylové apartmány v srdci Jeseníků

Chystáte se na hory za lyžováním či turistikou? Nebo si potřebujete odpočinou a pořádně dobít baterky? Na severu Moravy v krásném pohoří Jeseníky si užijete zábavy a sportu všeho druhu, ale také relaxaci podle svých představ. Máme pro vás tip na ubytování, kde vám nebude nic chybět a všude to budete mít blízko. Ubytujte se v srdci Jeseníků v apartmánech Modřínová Archa a užívejte si dosyta své volné dny.

 

Moderní a skvěle vybavené apartmány Modřínová Archa najdete v obci Václavov u Bruntálu, konkrétně na konci její části Horní Václavov. Na stráni s výhledem do údolí říčky Moravice tu roste nová osada chalup, mezi nimiž Modřínová Archa díky svému obložení z modřínového dřeva vyniká svou originální podobou.

Dovolená pro rodinu i přátele

V Modřínové arše najdete čtyři samostatné apartmány s názvy Karlova Studánka, Malá Morávka, Jeseníky a Karlov. Všechny mají kapacitu 7 lůžek, které tvoří 5 lůžek v ložnici a dvoulůžková rozkládací pohovka v obývacím pokoji. Vydat se sem můžete ale i s větší skupinou přátel. Apartmány Karlova Studánka a Malá Morávka v přízemí lze totiž propojit, a tím vznikne jeden velký apartmán Ovčárna s kapacitou 14 lůžek. A v podkroví horních apartmánů lze zase využít pro skromnější přespání až 6 osob s vlastními spacáky připravené matrace. Pro děti to bude jistě skvělé dobrodružství, když si tu vybudují svoje tajné útočiště bez rodičů :-).

Praktické vybavení apartmánů

Modřínová archa je opravdu chytře vybavená. Každý z apartmánů má vlastní boční vchod, praktickou předsíň s úložnými prostory a koupelnu s prostorným sprchovým koutem a vyhřívanou podlahou. V ložnici se vám bude skvěle spát na pohodlných postelích třílůžkového letiště a dvou samostatných postelích, které se dají posunout na dvoulůžko. Obývací pokoj orientovaný na jihozápad s velkým francouzským oknem je po vetšinu dne krásně prosvětlený a výhledy na západ slunce jsou tu překrásné. Francouzské okno vede na terasu, kde můžete odpočívat a bavit se. Součástí obývacího pokoje je i kuchyňský kout a jídelní stůl.

V kuchyni najdete všechny základní spotřebiče, dva indukční vařiče, kuchyňské náčiní a nádobí. K dispozici jsou také některé základní suroviny, třeba těstoviny, rýže, čaj, káva, cukr a sůl. Chtěly by si děti k večeři raději opéct špekáčky? Ani to není problém, stačí rozdělat oheň v jednom ze dvou ohnišť, které jsou u archy k dispozici. Pohrát si mezitím mohou na menším dětském hřišti u sousedního pozemku. A ještě co se týče parkování, každý apartmán má vlastní parkovací místo přímo u budovy.

Relax ve finské sauně

Máte rádi relax v sauně? Příjemně se prohřát po lyžovačce nebo zimní túře je moc fajn. Využít k tomu můžete soukromou finskou saunu, která se nachází hned vedle apartmánů. K dispozici je v ní kompletní zázemí – odpočívárna, sprcha i toaleta. Můžete si tu nastavit požadovanou teplotu, intenzitu i barvu osvětlení a užít si přes den relaxaci s výhledem na louku a les přes velkoformátová okna, večer pak romantickou kulisu hvězdné oblohy a oblíbené barvy.

A kam se odtud můžete vydat? Na lyže do skiareálů Čerťák, Karlov nebo Kopřivná, na bežky na Jesenickou magistrálu, na procházku do Karlovy Studánky, na horskou túru na Praděd a po jesenických hřebenech. Těch možností je spousta a jistě si najdete to pravé pro sebe. Inspirovat se můžete třeba v našem článku Vydejte se za nejlepšími turistickými cíly Jeseníků nebo se podívejte na tipy na výlety přímo na stránkách Modřínové Archy.

2023.02.18 | Martina Limbergová | přečteno: 30147x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: cestování dovolená ubytování apartmány modřínová archa Jeseníky hory

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Obývací pokoj podle Feng - shui 1. díl

Obývací pokoj je považován za srdce domu či bytu. Rodina se zde schází, jsou zde přijímány návštěvy. Je místem setkáv...
 
celý článek | Katka Mikulášková | 2015.08.31 | přečteno: 30054x

Erotické kalhotky pro žhavé sexuální zážitky

Blíží se den svatého Valentýna a to je skvělá příležitost, kdy svého partnera překvapit v ložnici něčím novým a neček...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2015.01.13 | přečteno: 30156x

Dejte si naklíčit vitamíny

Zimní období představuje pro organismus velkou zátěž. Ze všech stran na nás útočí viry a bacily, imunita je vlivem ní...
 
celý článek | Vendula Králová | 2013.01.17 | přečteno: 30047x

Jak si vybrat ten pravý konferenční stolek do obývacího pokoje?

Jsou jedním z nejvytíženějších kusů nábytku v obývacím pokoji, i když svou velikostí nebývají rozhodně jeho...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2016.08.27 | přečteno: 30064x
 

Portál pro ženy