newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Jaké svrchní oblečení se nejlépe hodí k sukním?

 
Jaké svrchní oblečení se nejlépe hodí k sukním?

Sukně spolu se stylovým svrchním oděvem bude skvělým nápadem pro módní stylizaci. Proto se vyplatí zjistit, které svrchní oděvy budou nejlépe vypadat se sukněmi.

 

Krátká bunda

Mezi svrchními oděvy, které nejlépe vypadají k sukním, lze na prvním místě uvést krátké bundy v různých variantách. V každodenních kompozicích se nejlépe osvědčí krátká bunda. Vyberte si krátkou koženou bundu, které dodá každé stylizaci jedinečný nádech a bude vypadat skvěle se sukněmi různých délek. Doporučuje se také volba krátkých džínových bund, které jsou v poslední době mezi ženami velmi oblíbené.

Kabát

K sukni se skvěle hodí také stylový kabát. Kompozice s elegantním kabátem je ideální oblečení do kanceláře. K sukni se nejlépe hodí jednořadový kabát s délkou pod kolena. Pokud zvolíte kabát střední délky, bude sukně dobře velmi viditelná, což stylizaci dodá lehkost a jedinečný nádech. Na druhou stranu se k sukním nedoporučují kabáty maxi délky, které sahají až ke kotníkům, protože mohou příliš zatížit siluetu.

Košilová bunda

Dalším svrchním oděvem, který se skvěle hodí k sukni, je košilová bunda. Košilová bunda je kombinací kabátu a standardní bundy. Svým vzhledem trochu připomíná pánskou košili. Obliba košilové bundy v poslední době roste, takže se skvěle hodí k různým modelům sukní. Košilová bunda se nejlépe hodí k mini nebo maxi sukni. Oba prvky je dobré barevně sladit, aby byla celá stylizace ucelená.

Sako

Pro stylizace do kanceláře je skvělou volbou kombinace sukně s klasickým sakem nebo blejzrem. Saka se velmi dobře hodí k elegantním stylizacím, proto je kombinujte se sukněmi v podobném stylu. Je také možné vytvořit casualovou kompozici se sakem, který lze zvolit jak do práce, tak pro každodenní fungování ve městě. Doporučujeme zejména saka ve světlých a tlumených barvách, jako je šedá nebo béžová.

Svetr

Svetry se také skvěle hodí ke stylizaci se sukněmi. K sukni se hodí prakticky jakýkoli svetr. Do práce se doporučují zejména módní kardigany v tlumených barvách, jako je tmavě modrá nebo černá. Skvěle budou vypadat k tužkovým sukním. Na druhou stranu je vhodné volit klasické svetry a modely v oversize stylu pro každodenní nošení do města. Skvěle se hodí například k lehkým a vzdušným tylovým sukním, které zaujmou svým ženským charakterem.

Mikina

Při komponování každodenních stylizací se sukněmi stojí za to zvážit také výběr módních mikin. Tato casualová stylizace bude velmi pohodlná pro každodenní nošení, zejména ve spojení se sportovní obuví. V tomto případě se nejlépe hodí sukně v midi délce. Širokou nabídku různých modelů sukní naleznete mimo jiné na webových stránkách na adrese: https://www.tatuum.com/cs/zena/obleceni/sukne/midi-sukne

 

2023.04.03 | Nina Albertová | přečteno: 30259x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: móda trendy oblečení sukně svršky bundy svetry styl

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Side - jedna z perel Turecké riviéry

Teprve přemýšlíte o letošní dovolené a láká vás Turecko? Z vlastní zkušenosti mohu říct, že je to skvělá volba. Krásn...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2014.08.15 | přečteno: 30212x

Vzpomínky v krabici od bot

Naše vzpomínky nám nikdo v životě nevezme, to je pravda. Ne vždy a ne všechno jsme však schopni si zapamatovat. Mít n...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2014.08.31 | přečteno: 30079x

Rok 2015 bude brzy minulostí… Jaký byl ten váš?

Co si odpovíte, když se sami sebe zeptáte, jaký byl váš rok 2015? Úspěšný – střídavě oblačný – nestál za ...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2015.12.30 | přečteno: 30110x

Jaký je nejlepší nábytek do předsíně a obýváku za dobrou cenu?

V předsíni i v obýváku je zejména důležité mít vyřešen ukládací prostor. Proto je vždy potřeba se zaměřit na praktickou ...
 
celý článek | Lea Kubová | 2019.06.26 | přečteno: 30146x
 

Portál pro ženy