newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Jaké barvy bot budou vládnout na svatbách tuto sezónu?

 
Jaké barvy bot budou vládnout na svatbách tuto sezónu?

Chystáte se na svatbu v této sezóně a přemýšlíte, jaké barvy bot budou trendy a perfektní k Vašemu outfitu? Boty jsou velmi důležitou součástí každého oblečení, proto dbejte na jejich správný styl. V dnešním článku se podíváme na barevné trendy svatební obuvi pro sezónu 2023.

 

Barva nude a béžová - univerzální odstíny na svatbu

Barva bot je jednou z klíčových otázek, které si ženy kladou při výběru svatebního outfitu. Tuto sezónu budou na svatebních hostinách kralovat zejména boty v nude a béžových odstínech. Jedná se o univerzální barvy, které se hodí prakticky ke každému oblečení bez ohledu na barvu šatů. Boty v těchto odstínech navíc opticky prodlužují nohy, což je pro mnoho žen další výhodou.

Je však třeba mít na paměti, že výběr bot v nude a béžových odstínech by měl záviset na typu Vaší pleti a tónu kůže. Pro ženy se světlou pletí budou nejlepší béžové boty, zatímco pro dámy s tmavší pletí budou vhodnější nude odstíny. Na webové stránce https://wojas.cz/obuv-zeny-lodicky najdete spoustu návrhů bot v nude a béžových odstínech, které se skvěle hodí na svatbu.

Boty v pastelových odstínech - módní volba pro jaro a léto

Dalším trendem, který vládne této sezóně, jsou boty v pastelových odstínech. Tyto barvy jsou bezpochyby ideální pro jaro a léto, takže boty v odstínech mátové, pudrově růžové nebo jasně žluté budou na svatbách velmi módní. Je však třeba mít na paměti, že boty v pastelových barvách vyžadují trochu odvahy a stylizaci, která nedominuje celému outfitu.

Boty zdobené krystaly a boty na platformě

Boty zdobené krystaly jsou jedním z hitů letošní sezóny. Tyto boty jsou ideální volbou pro dámy, které chtějí své stylizaci dodat eleganci a půvab. Mohou mít různé podoby - od jemného zdobení na podpatku až po lodičky plné krystalů. Dalším trendem, který je v módě již několik sezón, jsou boty na platformě. U tohoto typu bot je však třeba mít na paměti, že by měly být dobře sladěny se zbytkem oblečení, aby nenarušovaly proporce. Boty na platformě se doporučují zejména ženám, které chtějí prodloužit svou siluetu a přidat několik centimetrů výšky.

Shrnutí

Kromě samotného výběru barvy je také důležité zvolit správnou výšku podpatku v závislosti na našich preferencích a pohodlí. Pro dámy, které nejsou zvyklé na vysoké podpatky, jsou nejlepší volbou boty na nižším podpatku nebo baleríny. Na druhou stranu pro ty, které chtějí přidat pár centimetrů výšky, jsou nejlepší volbou boty na jehlovém podpatku nebo platformě.

Výběr správných bot na svatbu v této sezóně závisí především na stylu oblečení a individuálních preferencích. Nicméně módní trendy naznačují, že letos budou na svatbách převládat boty v nude a béžových odstínech a boty v pastelových barvách. Nezapomeňte však, že výběr bot by měl záviset na typu Vaší pleti a barvě pokožky, aby byla celá stylizace soudržná a harmonická.

 

2023.04.03 | Nina Albertová | přečteno: 30245x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: móda trendy svatby 2023 obuv svatební boty lodičky

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Kde na to berou čas?

Před časem mě překvapila sousedka s dotazem, co pořád dělám v protějším paneláku a jestli se mi sem tedy ne...
 
celý článek | Meridene | 2014.12.18 | přečteno: 30041x

Seriál o grilování: 8. díl – Grilovaná zelenina jako zpestření i hlavní chod

Zelenina bývá u grilování často brána jen jako celkem nepodstatná obloha k masu. To se obvykle nakrájí kousek okurky,...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2016.05.21 | přečteno: 30094x

Pozvánka do Nezvalovy Archy a Gastro clubu Mušlárna – užijte si báječné chutě středomoří v centru Olomouce

Jídlo nemusí být vždy jen o uspokojení hladového žaludku. Může být také netradičním kulinářským zážitkem, na který ...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2022.11.23 | přečteno: 30196x

3 způsoby, jak si najít chlapa na celý život

Pokud se vám zdá, že jste ta poslední ženská na světě, která ještě nemá doma chlapa, nezoufejte. Nejste ani zdaleka jedi...
 
celý článek | Lea Kubová | 2020.09.25 | přečteno: 30318x
 

Portál pro ženy