newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Jak si vybrat kvalitní stylovou kabelku?

 
Jak si vybrat kvalitní stylovou kabelku?

Milé ženy, přiznejte se, kolik kabelek se skrývá ve vaší skříni? Určitě málokterá z vás odpoví, že jen jedna. A tak je to podle módních rádců správně. V ideálním případě by měla každá žena vlastnit tři až čtyři kabelky v různém provedení. Vyšší čísla přitom samozřejmě nejsou na překážku.:-)

 

 

Klasika z pravé kůže

Vybírat novou kabelku je pro mnoho z nás hotovým rituálem, u kterého je třeba brát v potaz tolik věcí. Vždyť právě dámská kabelka je tím, co o nás okolí hodně prozradí. Musí se hodit k našemu oblečení i nám jako osobnosti. Musí být vhodná pro konkrétní příležitost a pojmout do sebe všechny ženské nezbytnosti. Musí vydržet v perfektním stavu občasné troufalé zacházení a stále dělat parádu. To už je přece jen hodně požadavků, že? Proto je základem pořídit si skutečně kvalitní kabelku. Ideálním materiálem je pravá kůže, která je krásná, jemná a odolná zároveň. Navíc nikdy nevychází z módy a patří tak do elegantního šatníku každé ženy. Právě takové kabelky najdete na webu www.krasne-kabelky.cz.

Módním trendům navzdory

Když máte jasno v materiálu, jsou dalšími kritérii výběru velikost, tvar a barva kabelky. Tady záleží především na tom, k čemu je určena. Musíte si rozmyslet, kam chcete kabelku nosit a co se do ní má všechno vejít. Bude to doplněk k večernímu kostýmku, nebo váš celodenní společník při pracovních schůzkách? Chcete ji jen jako sezónní záležitost, nebo má být vhodná k nošení po celý rok? Toto určitě musíte zohlednit. Konkrétní tvar záleží na osobním vkusu. V poslední době se dostávají do popředí hranaté kabelky, ale vyloženě out není prakticky nic. U barevného ladění se musíte podívat do svého šatníku a také se zamyslet nad tím, jaký jste barevný typ. Klasikou je samozřejmě barva černá, ale také hnědá, béžová či světle krémová vypadá skvěle. Výraznější barvy již chtějí lepší kombinace s výsledným outfitem.

Elegance každým coulem

Jakmile si zamilujete kabelku z pravé kůže, věřím, že si k ní brzy budete chtít pořídit i koženou peněženku, která se k ní bude perfektně hodit. Kožené peněženky jsou stejně krásné a elegantní a jistě se najde jen málokterá žena, jež by po takové nezatoužila. Teď s přicházejícími chladnými měsíci pak už zbývá pořídit si jen stylové kožené rukavice a můžete vyrazit do ulic jako opravdová dáma. I v těchto doplňcích není třeba držet se černé klasiky, klidně trochu popusťte uzdu své odvážné fantazie. Velmi efektně ale jistě bude vypadat, když vše sladíte do jednoho barevného tónu. Inspirujte se šarmem francouzských žen, které za tyto doplňky šatníku neváhají utratit nemalé peníze v touze po kvalitě. V tomto případě se totiž skutečně vyplatí.

 

Kabelky, peněženky, rukavice, ale také tašky, aktovky a jinou koženou galanterii pro ženy i muže koupíte dnes již samozřejmě pohodlně přes internet. Kromě výše jmenovaného e-shopu najdete kvalitní kabelky a další zboží i v obchodě www.trendy-kabelkarna.cz. Stačí si jen vybrat podle svého vkusu a udělat si pořádnou radost.

 

2014.10.21 | Martina Limbergová | přečteno: 30058x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: Móda; kabelky; kožená galanterie

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Knoflíková či vosková? Znovuobjevené kouzlo batiky

Knoflíková či vosková batika jsou novými technikami batiky, které přinášejí látkám nové kouzlo. A to je moc dobře, proto...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2020.07.28 | přečteno: 30066x

Soutěž o poukazy na procedury se salónem estetické péče Ronia

Soutěž již byla ukončena. Děkujeme za účast a gratulujeme výhercům! ...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2015.06.30 | přečteno: 30180x

Sex a milování jako nástroj manipulace?

Ve společnosti opačného pohlaví se občas dozvíte spoustu zajímavých věcí a postřehů, které vás hodně udiví a občas př...
 
celý článek | Meridene | 2014.06.08 | přečteno: 30211x

Braderie v Lille - největší bleší trh v Evropě

Pokud milujete atmosféru bleších trhů, sbíráte starožitnosti, nebo vás okouzluje patina starých věcí, je jedna akce, ...
 
celý článek | Klára Hrdá | 2014.09.15 | přečteno: 30247x
 

Portál pro ženy