newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Jak poznat nevěru ve vztahu

 
Jak poznat nevěru ve vztahu

Máte pocit, že ve vašem vztahu není něco v pořádku a váš partner o vás ztrácí čím dál více zájem nebo je neustále duchem nepřítomen? Pravda se možná skrývá v jeho nevěře – podle studií až 64 % mužů alespoň jedenkrát v životě zahne. Pokud chcete mít jasno, níže jsme pro vás připravili výčet několika signálů, které pravděpodobně vypovídají o tom, že si váš přítel našel milenku.

 

Zvláštní výmluvy a málo času

Pokud váš přítel poslední dobou začal chodit častěji ven a nechce vám sdělit důvod nebo odchází s poněkud zvláštními výmluvami, které jste od něj ještě nikdy neslyšela, měla byste rychle zpozornět. V takovém případě je totiž možné, že před vámi tají schůzky s novou milenkou. Nejrozumnější možnost, kterou byste měla v tomto případě udělat, je požádat ho, abyste si promluvili – pokud vámi bude pohrdat, pravda se nejspíše skrývá v nevěře. 

Schovává před vámi telefon

Pokud váš partner dříve nechával ve vaší přítomnosti telefon jen tak položený na stole, ale nyní si jej bere do kapsy i v případě, když jde do sprchy, pravděpodobně před vámi něco tají. Sledovat byste měla také jeho chování, když odepisuje na smsky, protože pokud se začne zvláštně usmívat, když mu přijde nové upozornění, určitě mu nepřišla zpráva od žádného kamaráda. Pozor byste si také měla dávat tehdy, pokud si telefon náhle zahesloval. 

                                                                

Mazání historie

O nevěře může svědčit také to, že váš partner začal mazat historii na svém počítači nebo právě telefonu. Pokud si tedy všimnete, že jsou jeho emaily, smsky či zprávy na sociálních sítí zcela prázdné, pravděpodobně se snaží před vámi něco skrýt a chce mít jistotu, že na nic nepřijdete.

Uzavírá se před vámi

Pokud je váš partner nevěrný, může se také začít od vás čím dál více odtahovat. To poznáte například tak, že vám již nevyznává tolik lásky jako dříve, ale možná úplně přestane vyhledávat společné chvíle, kdy jste spolu jen vy dva, a s ničím se vám již nesvěřuje. Stejně tak nasvědčuje o problému to, že když na něj promluvíte, tak to vypadá, jako byste jej otravovala nebo ho unavovala.

                                                                

Odmítá vaší přítomnost

Pokud jste se svým partnerem dříve všude chodili spolu, jezdila jste za ním do práce nebo vás vzal do své oblíbené restaurace, ale nyní o vaší přítomnost nestojí, s velkou pravděpodobností před vámi stojí problém. Obzvláště pozorná byste měla být také v případě, pokud k vám domu již nezve žádné přátele, jako to dělal ještě před několika měsíci – právě oni totiž mohou o jeho nevěře vědět, a proto se nechce vystavovat riziku, že by něco prozradili nebo jste si všimla jejich nezvyklého chování.

Začal více pečovat o svůj vzhled

Pokud se váš partner dříve holil párkrát do měsíce a jeho vzhled mu byl tak nějak ukradený, ale najednou se vše změnilo a začal o sebe dbát, pravděpodobně se chce někomu zalíbit – a v takovémto případě to bývá většinou druhé pohlaví. Rozhodně se ho zeptejte, co se s ním stalo a proč tak najednou pečuje o svůj vzhled. Pokud přijdou zvláštní výmluvy, nejspíše se pravda skrývá v nevěře.

                                                                

2022.08.14 | Jana Brandtlová | přečteno: 30261x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: nevěra znaky nevěry partner partnerství chování změny v chování láska milenka

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Posilovací vs. dynamické sporty

,,Cardio cvičení je fajn, ale musíš si občas zacvičit i něco pořádnýho". Proč jsou rychlé formy cvičení utlačová...
 
celý článek | Mgr. Daniela Krejčí | 2015.04.07 | přečteno: 30615x

Zwow - když není čas cvičit

Zwow je fitness program vytvořený světoznámou trenérkou Zuzkou Light. Obsahuje několik typů cvičení, která vám pomoho...
 
celý článek | Mgr. Daniela Krejčí | 2014.08.20 | přečteno: 30030x

Nejlepší italské parfémy, které musíte vyzkoušet

Parfémů je na trhu nespočet a někdy právě kvůli tomu, že jich je tolik, zůstáváme konzervativně u jednoho nebo dvou. Je ...
 
celý článek | Admin | 2019.02.12 | přečteno: 30287x

Jak vyléčit bolavá záda?

Bolest zad patří mezi jedny z nejčastějších onemocnění v populaci. Trpí jí těměř všichni, kdo dlouhodobě vykonávají seda...
 
celý článek | Petra Zápotočná | 2018.06.24 | přečteno: 30203x
 

Portál pro ženy