newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Jak oživit interiér snadno a rychle? Pořiďte si moderní kusový koberec

 
Jak oživit interiér snadno a rychle? Pořiďte si moderní kusový koberec

Při výběru podlahové krytiny dává mnoho lidí přednost snadno udržovatelným materiálům, jako jsou PVC, vinyl, linoleum nebo dlažba. Celoplošné koberce, které dříve nechyběly téměř v žádné domácnosti, se dnes už tak často nepoužívají. Jenže koberce mají přece jen něco do sebe. Dokáží místnost zútulnit, jsou příjemné na dotek a navíc jsou k dostání v nepřeberné škále dekorů, takže si s nimi můžete designově velmi vyhrát. Pro oživení interiéru ale nemusíte předělávat celou místnost a pokládat koberec ode zdi ke zdi, skvěle poslouží i moderní kusové koberce. Jaké trendy mezi nimi vládnou?

 

Koberce ve všech barvách oživí interiér

Kusové koberce představují skvělou variantu, jak jednoduše vnést originalitu do jakékoliv místnosti domu. Jejich hlavním úkolem bývá zdobit, což při nabídce všech možných barev a designů není problém. Můžete vybírat z různobarevných koberců s mnoha dekory, například na pohled pěknými geometrickými tvary. Do dětského pokoje jsou častou volbou kusové koberce s pohádkovými motivy. Velkým trendem jsou ale i jednobarevné koberce. A v jakých barvách? Především v těch výrazných, kterých se rozhodně není třeba obávat. Oblíbené jsou třeba fialové, zelené nebo červené koberce. Nehodí-li se vám takové barvy k interiéru, volte umírněnější hnědou, šedou či béžovou. V nabídce obchodů nechybí ani černé koberce, které vypadají také velmi pěkně v dobře sladěné místnosti.

Do každé místnosti podle nároků

I kusový koberec musíme vybírat podle toho, kde bude umístěn a jaké nároky na něj budeme mít. Bude-li na frekventovaném místě, kde se přes něj často bude přecházet, je potřeba volit odolný koberec se snadnou údržbou. Chcete-li díky němu spíš získat místo, kde si můžete třeba i lehnout na zem, odpočívat a hrát si s dětmi, volte měkké huňaté koberce, které jsou velmi příjemné na dotek. V každé kategorii najdete levnější varianty i dražší kvalitní kousky, záleží na vás, kolik chcete investovat a jak často budete takový koberec chtít měnit.

 

Velký výběr kusových koberců všech možných typů a barev najdete v e-shopu Mujkoberec.cz. Chcete si je raději prohlédnout ve skutečnosti? E-shop nedávno otevřel i svou velkou kamennou prodejnu a showroom koberců v Praze 9 – Vysočanech.

 

2017.10.20 | Martina Limbergová | přečteno: 30021x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: domov interiér podlaha kusové koberce

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Kde si v Praze zacvičíte nejlépe a ještě s bonusem?

Pokud si chcete udržet dokonalou figuru a být v kondici, musíte na sobě pracovat. Ještě nikomu se nepodařilo mít...
 
celý článek | Admin | 2014.07.29 | přečteno: 30064x

Online kurz: Naučte se rozumět složení kosmetiky

Chcete se konečně naučit, jak poznat kvalitní kosmetiku, ještě před tím, než za ni zaplatíte? Naučte se rozumět kosme...
 
celý článek | Jana Burešová | 2017.05.16 | přečteno: 30076x

Ajurvédská káva aneb starobylý lék na neduhy moderní doby

Ajurvédská káva nebo též ajurvédské kafe patří k tradičním nápojům prastarého indického lékařství a nese jeho přízn...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2015.02.03 | přečteno: 30394x

angličtina ve výuce neslyšících

povinná výuka anglického jazyka se ne všude shledává s pochopením a nadšením. ...
 
celý článek | Lenka Mašlaňová | 2013.04.05 | přečteno: 30082x
 

Portál pro ženy