newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

I váš pes může mít vytříbený styl s ručně šitým designovým obojkem s motýlkem!

 
I váš pes může mít vytříbený styl s ručně šitým designovým obojkem s motýlkem!

Pes je nejlepším přítelem člověka a jako takový si zaslouží náležitou péči. Kvalitní strava a maximum pozornosti věnované čtyřnohému kamarádovi jsou proto pro každého milujícího páníčka samozřejmostí. Co víc mu ale ještě můžete dopřát? Co třeba módní doplněk, který na první pohled podtrhne jeho jedinečnost a váš styl? Přesně tím je ručně šitý obojek s motýlkem značky Collars. Váš pejsek s ním bude vypadat prostě báječně.

 

Mít svůj styl, vynikat v davu a poutat pozornost svou osobitostí, to jsou znaky sebevědomého člověka, který si zakládá na své originalitě. A stejně tak může vynikat a přitahovat pozornost i váš mazlíček. Ukažte všem, že vy dva k sobě prostě patříte. Obojek je výborným nástrojem, kterým se dá jednoduše vyjádřit váš postoj a vkus. Slušet bude psům malým i velkým, jakékoliv rase i zabarvení.

Stylový psí obojek pro každou příležitost

Na webu Collars.cz najdete širokou nabídku obojků s motýlkem pro každodenní vycházky i pro zvláštní příležitosti, jakou jsou například Vánoce. S vánočním obojkem bude pejsek ozdobou všech fotografií na památku. Slavnostní obojek s motýlkem si ale zaslouží i jiné příležitosti. Jednou z těch v životě nejdůležitějších je svatba, kde obvykle nechybí celá rodina a váš chlupatý mazlíček je přece jejím právoplatným členem. Díky rozmanité barevné škále obojků můžete pejska dokonale sladit se svým oblečením a být tak za hvězdu.

Nezapomeňte ani na svou kočku

Chcete podobně vyšperkovat i svou kočku? Není problém, ani ta nemusí přijít zkrátka. Obojek pro kočku Collars je stejně krásný a stylový jako pro psího kamaráda. Je libo mít ve slavnostní chvíli u sebe i mňoukajícího čtyřnohého kamaráda? Límeček pro kočku dodá vždy ten pravý šmrnc.

Jedinečnost v každém obojku

Firma Collars je jediná v Česku a jedna z velmi mála v Evropě, která šije na míru designové obojky pro psy a kočky. Všechny obojky jsou ručně šité a to z kvalitního materiálu. Mašličky lze z obojku jednoduše odepnout a zase připnout, klidně tedy můžete obojek využít i v situacích, kdy se vám motýlek na něm prostě nehodí. Navíc si na obojek můžete nechat vyšít i jméno svého mazlíčka, což ještě podtrhne jeho osobitost a jedinečnost.

 

2015.12.18 | Martina Limbergová | přečteno: 30266x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: obojky pro psy obojky pro kočky obojek s motýlkem

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Projezte se k vášni

Stává se to, a čím jsme starší, riziko je větší. Váš milovaný z ničeho nic ztrácí zájem o intimní hrátky a vám naskakuje...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2021.05.22 | přečteno: 30325x

Funkční oblečení něco stojí, nezničte ho zbytečně nesprávným praním

Ať už se chystáme běžet maraton, nebo jdeme na obyčejnou procházku, při zvýšení fyzické aktivity vyžadujeme od oblečení ...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2020.02.24 | přečteno: 30428x

Houby jako jedna z cest ke zdraví

Cesta ke zdraví by pro nás měla být jednou z těch nejdůležitějších. Naše zdraví máme jen jedno a je tedy třeba si ho váž...
 
celý článek | Admin | 2019.05.26 | přečteno: 30344x

Nízkokalorické svačiny: jaké sušené ovoce a ořechy?

Pokud máte chuť na něco malého, je dobré vybírat zdravé alternativy. Jaké nízkokalorické svačiny můžete sníst? ...
 
celý článek | Nina Albertová | 2023.11.06 | přečteno: 736x
 

Portál pro ženy