newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Co prozradí spodní prádlo o vaší osobnosti?

 
Co prozradí spodní prádlo o vaší osobnosti?

Ačkoliv jde o tu nejméně viditelnou součást našeho oblečení, hraje spodní prádlo důležitou roli. Výrazně se podílí na našem pocitu pohodlí během každého dne. To ale není zdaleka vše. Věděly jste například, že výběr spodního prádla napoví i dost o vaší osobnosti? Co vypovídá o vás?

 

Jaké dámské spodní prádlo nosíte nejčastěji? Takové, které je vám prostě pohodlné, že? Asi málokdo z nás o tom takto přemýšlí, ale toto není jediné hledisko při koupi. Možná jste to doteď netušily, ale střih vašich kalhotek nebo jejich barvu si podvědomě vybíráte i podle typu své osobnosti. Poznáváte se v některém z nich?

Co prozradí nejčastější střihy dámských kalhotek?

Klasické kalhotky

Klasický střih spodního prádla zaručuje svým majitelkám především velkou dávku pohodlí. Ženy, které nosí klasické dámské kalhotky, bývají aktivní, otevřené, tak trochu konzervativní, ale i dostatečně sebejisté, aby si nepotřebovaly na nic hrát.

Smyslná tanga

Tanga umí vyzdvihnout atraktivitu dámského pozadí a zvýraznit ženské křivky. Jejich nositelky se obvykle pyšní zdravým sebevědomím, které se rozhodně nebojí dát najevo. Dvojnásobně to platí o ženách, které zvolí velmi odvážné G-string, tanga tvořená prakticky jen několika provázky a miniaturním kouskem látky.

Sportovní kalhotky

U tohoto typu spodního prádla je celkem jasné, který typ osobnosti jej nejčastěji volí. Nositelky sportovních kalhotek jsou aktivní, sportovně založené, neustále v pohybu. Potřebují mít jistotu pohodlí a zároveň vědět, je jim nic nebude bránit v rozletu.

Boyshorts

Kalhotky s nohavičkami nebo boxerky nosí také často sportovně založené ženy a dívky. Obvykle jsou velmi aktivní, pozitivní, plné energie a s velkým srdcem na dlani.

Dámské trenýrky

Dámy, které volí pohodlné dámské trenýrky, ať už jako domácí oděv nebo třeba na spaní, si rády užívají pohody a všech požitků, které jim život nabízí. Často jsou velmi originální a hravé. Není proto divu, že v zamilovanosti často volí originální a vtipné trenky pro páry, aby se svým miláčkem tvořili dokonalou dvojici.

Jakou barvu volíte?

I barva prádla umí hovořit za vás. Černá je barva nezávislosti, individuality, ale i vášně. Vášeň přímo křičí i z prádla v červené barvě. Ženy, které sáhnou po červených kalhotkách a podprsence si jsou dobře vědomy své krásy a jedinečnosti a nestydí se to partnerovi patřičně ukázat. Bílá je barvou nevinnosti a tíhnou k ní především ženy introvertní, jemné, vstřícné, ale i nebojácné. Tělová nebo béžová barva vypovídá o své majitelce, že hledí především na praktičnost. Zároveň je ale dostatečně sebevědomá a vsází na to, že nepotřebuje ničím podtrhovat své vnady, aby jimi okouzlila. Modrou barvu zvolí osobnost spíše konzervativní, která má ráda řád a pořádek a naopak nesnáší velké změny. Veselé a křiklavé barvy pak sedí k ženám, které jsou hravé a nespoutané, s mladistvým elánem a nikdy nekončící energií.

Naše spodní prádlo obvykle nevidí nikdo kromě nás a našich nejbližších doma. To ale určitě není důvod, abychom si na jeho výběru nedaly záležet. A možná ho teď budete vybírat ještě trochu jinak, když už víte, že toho může o vás i dost prozradit.

 

2020.02.27 | Martina Limbergová | přečteno: 30222x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: spodní prádlo psychologie výběr prádla

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Sklenice plná radosti

Každý den bychom si měli užít naplno. To je krásná pravda. Nový rok 2015 ale pro velkou řadu lidí v mém a možná i vaš...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2015.02.10 | přečteno: 30294x

Co s poškozenými vlasy?!

  Jednotlivý vlas roste většinou 3 až 8 let, ovšem podle genetiky to mohou být pouze 3 roky. Denně vám může ...
 
celý článek | Kateřina Locku | 2013.03.17 | přečteno: 30142x

JARNÍ ÚKLID – BEZ CHEMIE, KVALITNĚ, RYCHLE. JAK NA TO?

Jaro je prostě ideální nejen v rámci očisty organismu, ale také na generální domácí úklid. Však se hned lépe pracuje, kd...
 
celý článek | Kateřina Lulková | 2019.03.14 | přečteno: 30059x

Bulharsko láká na lyžování pro Čechy bez negativního PCR testu

Desítky tisíc Čechů vyráží každoročně na letní dovolenou k Černému moři. Bulharsko nově láká tuzemce na zimní dovolenou,...
 
celý článek | Nina Albertová | 2021.01.25 | přečteno: 30201x
 

Portál pro ženy