newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

7 tipů na nejlepší snowboardové komplety pro celou rodinu

 
7 tipů na nejlepší snowboardové komplety pro celou rodinu

Chystáte se na hory? Zima se kvapem blíží a je načase připravit se na snowboardovou sezónu v klidu a pohodě. Podívejte se na našich sedm tipů na snowboardové komplety pro celou rodinu. Připravili jsme ověřené sety těch nejlepších značek.

 

Vyberte si kvalitní značku

Výběr značky snowboardu i vázání je nesmírně důležitý, protože u ověřených a dobrých značek zakoupíte náhradní díly k vázání i za několik let. K žádaným značkám snowboardů i snowboardového vybavení patří jednoznačně Ride snowboards, Nitro, Burton, K2 snowboarding, Gravity, F2 či Rossignol. Jestli chcete nakoupit snowboardové sety až se 34% slevou, podívejte se do e-shopu Snowboardel.cz, kde si zaručeně vyberete. Právě zde najdete kvalitní a krásné sety. Snowboardové prkno je tvořeno poctivým dřevěným jádrem. Snowboardy se řadí do kategorie All-mountain a jezdit na nich můžete na svahu i v parku na překážkách.

Jaký set vybrat?

Připravili jsme pro vás dva tipy na pánské, dva tipy na dámské a tři tipy na dětské a juniorské snowboardové komplety. Každý snowboardový komplet je něčím jedinečný. Z pánských kompletů si vyberete klasické i širší. Wide prkna se hodí pro těžší postavu s velikostí nohy nad 44 EU. Dámské snowboardové komplety jsou naopak pružnější, užší a lehčí. Právě proto mají také těžiště v jiném místě než snowboardy pánské. Dětské sety jsou vyrobeny na míru pro děti. Jsou menší, pružné a jako dělané pro začínající jezdce. Pojďme se podívat na našich sedm tipů.

1: Pánský set Nitro Team + vázání Nitro Team

Tento snowboard s kvalitním jádrem milují jak začátečníci, tak pokročilí jezdci. Univerzální prohnutí camber vám zajistí pohodovou jízdu do oblouku. Prkno má díky flexu vysoký pop a bezkonkurenční jízdní vlastnosti. Díky skvělému tvaru má univerzální využití a můžete na něm jezdit na svahu i v parku, skvěle se hodí na rampu i na freeriding. Součástí je také vázání na snowboard NITRO Team, jehož součástí jsou hliníkové ráčny. Konstrukce je lehká, k výrobě byly použity pokročilé technologie, a právě proto jde o neuvěřitelně všestranný model.

2: Pánský set Burton Ripcord + vázání Burton Infidel

Dalším tipem pánského prkna je snowboard BURTON Ripcord. Tohle prkno budete milovat, protože perfektně řeže zatáčky. Dokonale jej budete kontrolovat, jelikož bylo vyrobeno kvalitní technologií. Rocker na patě a špičce ulehčí jízdu do oblouku i jízdu na switch. Flat mezi vázáním vám zajistí dokonalou jízdu v různých podmínkách. Skvělé, lehké a jedinečné vázání BURTON Infidel má perfektní odezvu, je pohodlné a téměř nezničitelné.

3: Dámský set Ride Heartbreaker + vázání Ride LXH

Dámské prkno RIDE Heartbreaker patří do kategorie Freestyle All-mountain prken. Oblíbíte si jej díky nízkému flexu, který se hodí i pro začátečníky. Hrany se vám nebudou při jízdě zasekávat právě díky hybridnímu prohnutí v kombinaci s větším rockerem. Na tomto prkně si užijete jízdu v jakýchkoli sněhových podmínkách, poněvadž se snowboard dokáže perfektně přizpůsobit. Snowboardové vázání RIDE LXH je lehké, pohodlné a tvoří jej polykarbonátová konstrukce SPECTRUM Chassis System. Součástí vázání je polstrování Stitched Ankle Strapem a Slimeback patka.

4: Dámský set Nitro Lectra + vázání Nitro Rythm

Dámský snowboard NITRO Lectra si oblíbí začátečnice i ostřílené jezdkyně. Prkno využijete v parku a také na něm můžete jezdit na nerovném povrchu. Zaujme vás dokonalý a jedinečný tvar, díky němuž má skvělou odezvu. Vázání NITRO bylo vyrobeno prvotřídní technologií a ve své kategorii kvalitních vázání se prodává za přijatelnou cenu. Součástí vázání jsou také pohodlné flexibilní strapy a A-frame základna.

5: Dětský a juniorský set Nitro Ripper + vázání Nitro Mini Charger

Jestli hledáte kvalitní dětský či juniorský snowboard, podívejte se na set Nitro Ripper. Výrobce patří k celosvětové špičce. Snowboard se hodí pro malé začátečníky, má plochý, hybridní rocker profil a měkký flex. Součástí je také skvělé vázání NITRO Mini Charger, které má skloněnou základnu pro vhodnější ergonomii nohy. Tlumení nárazů zajistí pěnová vrstva EVA. Flexibilní strapy poskytují pohodlí, přední strap má dvojí možnost zapínání - přes nárt i přes špičku.

6: Dětský a juniorský set Burton Chicklet + vázání Burton Grom

Podívejte se na krásný dívčí snowboard BURTON Chicklet s průhybem Flat Top™. Plochý profil mezi nohama dětem zajistí lepší stabilitu, díky níž drží jezdkyně lepší rovnováhu. Jízda po hraně je tak plně pod kontrolou. Špička a pata se zvedají do rockeru. Díky preciznímu provedení bude jízda pohodová, bez zachytávání hran. Vázání BURTON Grom je odolné a snadno se zapíná.

7: Dětský a juniorský set Ride Machete + vázání Ride Phenom

Jestli hledáte stabilní a snadno ovladatelný snowboard pro malé juniory, podívejte se na juniorský snowboard RIDE Machete Jr. Vázání RIDE Phenom tvoří kovová konstrukce, která je velmi odolná a zároveň vás překvapí svou nízkou hmotností. 3D vázání má tvarované strapy, které botu dokonale obepínají.

 

Už máte vybráno? Více informací o snowboardových setech si můžete přečíst v článku Jak si vybrat snowboardové komplety.

 

2019.10.30 | Martina Limbergová | přečteno: 30503x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: zima hory snowboard vybavení sport

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Jak vnést do života radost?

Zejména v současné době hodně lidí radost ze života ztrácí. Obavy z onemocnění koronavirem a nemožnost stýkat se s blízk...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2021.03.14 | přečteno: 30225x

Domácí vlasové masky - impuls pro vaše vlasy

Biologické jaro už klepe na dveře a příroda se pomalu probouzí k životu. Je na čase odložit čepice a nechat vaši hř...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2016.02.26 | přečteno: 30364x

Konečně jaro

  Miluju přírodu a to, jak se v každém ročním období mění. Na jaro se ale vždycky těším nejvíce. Myslím, že ...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2015.03.18 | přečteno: 30294x

Jak si užívat jídla a přitom hubnout?

Mít ploché bříško a absenci tukových polštářů je snem nejedné ženy. Stojí však za to, neustále přepočítávat množství sně...
 
celý článek | Admin | 2018.11.20 | přečteno: 30080x
 

Portál pro ženy