Portál pro ženy - předplatné magazínu pro ženy zdarma

newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Magazín pro ženy časopisy pro ženy časopis pro ženy pro ženy portál pro ženy dámský magazín recepty zdravý životní styl hubnutí zdraví tanec sport sex a vztahy cestování gastronomie bydlení
Portál pro ženy >> Archiv archiv

Archív článků

 

Oprašte své jazykové znalosti před dovolenou!

Angličtina jako nezbytnost My Češi jsme sice přeborníky v umění domlouvat se způsobem „rukama – nohama“, moderní doba si ale žádá své. A protože se angličtina už dávno stala samozřejmostí, na letišti, v restauraci či na pláži není nikdy na škodu porozumět byť jen základním frázím, umět slušně pozdravit, poděkovat či se zeptat na cestu. Taková zna...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2016.05.23 | přečteno: 9839x

Seriál o grilování: 8. díl – Grilovaná zelenina jako zpestření i hlavní chod

  Zelenina je zdravá, dokáže odlehčit jídlo a dodat tělu potřebnou vlákninu, proto by u grilovací hostiny neměla chybět. Kromě zmiňované oblohy nebo třeba zeleninového salátu existuje spousta možností, jak ji připravit chutně i přímo na svém grilu. Nebojte se experimentovat a zkoušet různé druhy zeleniny. Možná tak objevíte dosud neznámé chutě, které si zamilujete. Ja...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2016.05.21 | přečteno: 10363x

Vyhrajte román Možná v jiném životě

Americká spisovatelka Taylor Jenkins Reid je uznávanou autorkou nejen v Los Angeles, kde žije, ale i jinde ve světě. Její román Možná v jiném životě se stal v USA bestsellerem, který doporučují časopisy věhlasných názvů jako People, Glamour, US Weekly a Cosmopolitan. O čem kniha je? Možná v jiném životě Hannah Martinové je devětadvacet a stále ještě netuš...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2016.05.19 | přečteno: 10067x

Seriál o grilování: 7. díl – Grilujeme ryby a mořské plody

Jaké ryby se grilují? Ugrilovat se dá prakticky jakákoliv ryba, záleží na vaší chuti. Nejčastěji se připravují pstruzi, makrely, lososi, tuňáci nebo tresky, ale určitě si pochutnáte například i na sardinkách, candátu, pražmě, mořském vlku nebo kaprovi. Menší ryby, jako jsou sardinky, pstruzi nebo makrely, je nejlepší grilovat vcelku, aby se jejich maso nerozpadalo. Tomu zabrání ...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2016.05.18 | přečteno: 10495x

Rána jsou studená. Nezapomeňte se obléci

  První možností jsou stylové dámské svetry, které dnes patří mezi ideální jarní outfit. A to nejenom na ráno, ale i chladnější večer. Hitem by měla být především kvalita kombinovaná se zajímavými barvami a vzory. Pokud něco aktuálně dominuje, potom to jsou: ·         Světlejší barevné odstíny ·   ...
 
celý článek | Admin | 2016.05.18 | přečteno: 9697x

Domácí med ze smrkových výhonků - vůně, chuť a síla přírody

Jarní léčivá síla smrku   Léčivá síla smrkových výhonků, ale také šišek a pryskyřice je v lidovém léčitelství známá už dlouhá léta. Vždyť smrková silice je hojně využívaná v aromaterapii, kde se aplikuje formou inhalací, koupelí nebo masáží. Blahodárně působí na dýchací cesty, usnadňuje rozpouštění hlenu a tím i jeho vykašlávání. Vysoký ob...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2016.05.16 | přečteno: 23584x

Máte problémy se svou krásou? Vyřešte je!

Mějte krásné vlasy V první řadě začneme vašimi vlasy. Pokud s nimi nejste spokojena, doporučujeme používat: ·         Kvalitní šampony ·         Kondicionéry ·         Různé kúry a balzámy K vlasům se však může vázat i...
 
celý článek | Admin | 2016.05.16 | přečteno: 9659x

Seriál o grilování: 6. díl – Jak správně grilovat maso?

Jaké maso se hodí na gril? Dá se říct, že skoro všechno, pokud je kvalitní a čerstvé. Samozřejmě čím libovější je, tím bude pokrm zdravější. Ale zase je potřeba vybírat takové, které není příliš suché nebo tuhé. Z vepřového masa je nejlepší krkovička, kotleta, panenka nebo žebra, naopak třeba kýta vhodná vůbec není, protože je hodně suchá. I plynový gril s&nbs...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2016.05.15 | přečteno: 10406x

Seriál o grilování: 5. díl – Jak grilovat zdravěji?

Přímé vs. nepřímé grilování Největším problémem, co se týká rizika vzniku rakovinotvorných látek, je odkapávání tuku a šťávy z připravovaných pokrmů na žhavé uhlíky a do plamenů. Tam se tuk vznítí a vytvoří kouř plný škodlivých látek, které se pak usadí na grilovaných potravinách. Tomu se dá zabránit metodou nepřímého grilování, kdy se nejdříve rozpálí ...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2016.05.12 | přečteno: 10158x

Seriál o grilování: 4. Díl – Jaké pomůcky z vás udělají mistra u grilu?

Správné palivo Palivo je hned po grilu tím nejdůležitějším, to je jasné. Bez něj prostě nic neugrilujete. Záleží ale na typu vašeho přístroje. U elektrického grilu nemusíte nic shánět, jen ho zapojíte do elektrické zásuvky. K plynovému grilu potřebujete bombu s propan-butanem, tu seženete u prodejců plynových lahví nebo i větších prodejců grilů. Ideální je velikos...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2016.05.09 | přečteno: 10045x
 

stránka:

 

 

 

Portál pro ženy