Portál pro ženy >> Archiv
archiv
Angličtina jako nezbytnost
My Češi jsme sice přeborníky v umění domlouvat se způsobem „rukama – nohama“, moderní doba si ale žádá své. A protože se angličtina už dávno stala samozřejmostí, na letišti, v restauraci či na pláži není nikdy na škodu porozumět byť jen základním frázím, umět slušně pozdravit, poděkovat či se zeptat na cestu. Taková zna...
celý článek
| Kateřina Pořízová | 2016.05.23 | přečteno: 30739x
Zelenina je zdravá, dokáže odlehčit jídlo a dodat tělu potřebnou vlákninu, proto by u grilovací hostiny neměla chybět. Kromě zmiňované oblohy nebo třeba zeleninového salátu existuje spousta možností, jak ji připravit chutně i přímo na svém grilu. Nebojte se experimentovat a zkoušet různé druhy zeleniny. Možná tak objevíte dosud neznámé chutě, které si zamilujete.
Ja...
celý článek
| Martina Limbergová | 2016.05.21 | přečteno: 30743x
Americká spisovatelka Taylor Jenkins Reid je uznávanou autorkou nejen v Los Angeles, kde žije, ale i jinde ve světě. Její román Možná v jiném životě se stal v USA bestsellerem, který doporučují časopisy věhlasných názvů jako People, Glamour, US Weekly a Cosmopolitan. O čem kniha je?
Možná v jiném životě
Hannah Martinové je devětadvacet a stále ještě netuš...
celý článek
| Martina Limbergová | 2016.05.19 | přečteno: 30996x
Jaké ryby se grilují?
Ugrilovat se dá prakticky jakákoliv ryba, záleží na vaší chuti. Nejčastěji se připravují pstruzi, makrely, lososi, tuňáci nebo tresky, ale určitě si pochutnáte například i na sardinkách, candátu, pražmě, mořském vlku nebo kaprovi. Menší ryby, jako jsou sardinky, pstruzi nebo makrely, je nejlepší grilovat vcelku, aby se jejich maso nerozpadalo. Tomu zabrání ...
celý článek
| Martina Limbergová | 2016.05.18 | přečteno: 30726x
První možností jsou stylové dámské svetry, které dnes patří mezi ideální jarní outfit. A to nejenom na ráno, ale i chladnější večer. Hitem by měla být především kvalita kombinovaná se zajímavými barvami a vzory. Pokud něco aktuálně dominuje, potom to jsou:
· Světlejší barevné odstíny
·  ...
celý článek
| Admin | 2016.05.18 | přečteno: 30607x
Jarní léčivá síla smrku
Léčivá síla smrkových výhonků, ale také šišek a pryskyřice je v lidovém léčitelství známá už dlouhá léta. Vždyť smrková silice je hojně využívaná v aromaterapii, kde se aplikuje formou inhalací, koupelí nebo masáží. Blahodárně působí na dýchací cesty, usnadňuje rozpouštění hlenu a tím i jeho vykašlávání. Vysoký ob...
celý článek
| Kateřina Pořízová | 2016.05.16 | přečteno: 33410x
Mějte krásné vlasy
V první řadě začneme vašimi vlasy. Pokud s nimi nejste spokojena, doporučujeme používat:
· Kvalitní šampony
· Kondicionéry
· Různé kúry a balzámy
K vlasům se však může vázat i...
celý článek
| Admin | 2016.05.16 | přečteno: 30668x
Jaké maso se hodí na gril?
Dá se říct, že skoro všechno, pokud je kvalitní a čerstvé. Samozřejmě čím libovější je, tím bude pokrm zdravější. Ale zase je potřeba vybírat takové, které není příliš suché nebo tuhé. Z vepřového masa je nejlepší krkovička, kotleta, panenka nebo žebra, naopak třeba kýta vhodná vůbec není, protože je hodně suchá. I plynový gril s&nbs...
celý článek
| Martina Limbergová | 2016.05.15 | přečteno: 31324x
Přímé vs. nepřímé grilování
Největším problémem, co se týká rizika vzniku rakovinotvorných látek, je odkapávání tuku a šťávy z připravovaných pokrmů na žhavé uhlíky a do plamenů. Tam se tuk vznítí a vytvoří kouř plný škodlivých látek, které se pak usadí na grilovaných potravinách. Tomu se dá zabránit metodou nepřímého grilování, kdy se nejdříve rozpálí ...
celý článek
| Martina Limbergová | 2016.05.12 | přečteno: 30818x
Správné palivo
Palivo je hned po grilu tím nejdůležitějším, to je jasné. Bez něj prostě nic neugrilujete. Záleží ale na typu vašeho přístroje. U elektrického grilu nemusíte nic shánět, jen ho zapojíte do elektrické zásuvky. K plynovému grilu potřebujete bombu s propan-butanem, tu seženete u prodejců plynových lahví nebo i větších prodejců grilů. Ideální je velikos...
celý článek
| Martina Limbergová | 2016.05.09 | přečteno: 30872x
Archív článků
Oprašte své jazykové znalosti před dovolenou!

Seriál o grilování: 8. díl – Grilovaná zelenina jako zpestření i hlavní chod

Vyhrajte román Možná v jiném životě

Seriál o grilování: 7. díl – Grilujeme ryby a mořské plody

Rána jsou studená. Nezapomeňte se obléci

Domácí med ze smrkových výhonků - vůně, chuť a síla přírody

Máte problémy se svou krásou? Vyřešte je!

Seriál o grilování: 6. díl – Jak správně grilovat maso?

Seriál o grilování: 5. díl – Jak grilovat zdravěji?

Seriál o grilování: 4. Díl – Jaké pomůcky z vás udělají mistra u grilu?

stránka:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252