Nepřehlédněte
Máte doma kuchaře? Víme, co mu udělá radost!
Malá holka na cestě do velkého světa San Francisca
newsletter
Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek
Šlehačková bábovka – klasika pro každou příležitost
Šlehačková bábovka
Ingredience:
3 vejce
200 g moučkového cukru
1 smetana ke šlehání
1 vanilkový cukr
1 lžička prášku do pečiva
250 g polohrubé mouky
tuk do formy (Hera)
mouka na vysypání
Postup:
Žloutky, moučkový cukr, šlehačku a vanilkový cukr smícháme. Do polohrubé mouky vmícháme prášek do pečiva a ušlehaný sníh. Poté vše smícháme a nalijeme do vymazané a vysypané formy. Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.
Tato bábovka je moc dobrá a vhodná pro každou příležitost. Dobrou chuť.
archiv
celý článek
| Nina Albertová | 2022.08.23 | přečteno: 30587x
celý článek
| Nina Albertová | 2023.04.30 | přečteno: 30809x
celý článek
| Lea Kubová | 2023.09.16 | přečteno: 960x
celý článek
| Meridene | 2014.10.03 | přečteno: 30492x
Poslat článek
Tisk
Štítky: recepty, domácí buchta, šlehačková bábovka