Nepřehlédněte
Pozvánka do vznešené Anglie, Pes Jejího Veličenstva
newsletter
Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek
Šlehačková bábovka – klasika pro každou příležitost
Šlehačková bábovka
Ingredience:
3 vejce
200 g moučkového cukru
1 smetana ke šlehání
1 vanilkový cukr
1 lžička prášku do pečiva
250 g polohrubé mouky
tuk do formy (Hera)
mouka na vysypání
Postup:
Žloutky, moučkový cukr, šlehačku a vanilkový cukr smícháme. Do polohrubé mouky vmícháme prášek do pečiva a ušlehaný sníh. Poté vše smícháme a nalijeme do vymazané a vysypané formy. Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.
Tato bábovka je moc dobrá a vhodná pro každou příležitost. Dobrou chuť.
archiv
celý článek
| Tereza Nechvílová | 2019.05.11 | přečteno: 30298x
celý článek
| Kateřina Pořízová | 2016.04.21 | přečteno: 30173x
celý článek
| Martina Limbergová | 2016.02.29 | přečteno: 30135x
celý článek
| Martina Limbergová | 2021.02.03 | přečteno: 30249x
Poslat článek
Tisk
Štítky: recepty, domácí buchta, šlehačková bábovka