Nepřehlédněte
Získejte správné vánoční naladění, trhy poskytují inspirace mnoho
Vylepšete svůj vůz snadno a rychle. A za minimum peněz
newsletter
Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek
Radíme – jaká pánev poslouží v kuchyni nejlépe?
Keramika je luxus, který nestojí moc
Velké oblibě se mezi profesionálními i amatérskými kuchtíky těší keramické pánve. Jsou k tomu tři hlavní důvody. První je ten, že jsou keramické pánve podstatně odolnější než pánve klasické. Jejich předností je to, že velmi dobře odolávají tepelným šokům a skvěle odolávají i velmi vysokým teplotám. Úžasné na nich je, že mají antiadhezní povlak, díky tomu se snadno udržují – po použití je stačí jen opláchnout vodou a utřít. Na pánev se nic nepřichytí. Pokud zvolíte keramickou pánev, můžete vybírat hned z několika modelů. Koupit můžete pánev klasickou, ale i hlubokou s poklicí či speciální Wok pánev. Nejlepší volbou jsou pánve Tescoma ecoPRESTO, které jsou zajímavé i tím, že jejich výroba je šetrná vůči životnímu prostředí.
Grilování na pánvi je radost
Pokud máte rádi chuť grilovaného masa a zeleniny a je vám líto, že grilovací sezóna pomalu končí, pořiďte si grilovací pánev. S ní si můžete grilované pochoutky dopřát kdykoliv jen budete chtít. Od běžných se grilovací pánve liší profilovaným povrchem. Na grilovací pánvi snadno připravíte steaky, ryby a třeba i špízy. Je možné je použít na plynových, elektrických a sklokeramických sporácích. Značka Tescoma dokonce nabízí i pánve se sklopnou rukojetí, díky čemuž je možné ušetřit místo při jejich skladování. Zde najdete návod, jak připravit vždy dokonale šťavnaté steaky.
Specialita na palačinky
Jestliže si rádi dopřáváte lahodné palačinky, jistě byste měla vědět, že existují i speciální pánve na palačinky. Od běžných pánví se liší tím, že mají snížený okraj – díky tomu je možné palačinky snadno obracet. Pánve na palačinky od Tescomy mají i antiadhézní povrch, takže se na nich palačinky nepřipalují!
Poslat článek
Tisk
Štítky: Vařenínádobívybavení kuchyně