newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Tanec, zábava a fitness v jednom

 
Tanec, zábava a fitness v jednom

Cvičení doma v obýváku je fajn. Pěkně v klidu, bez nutnosti někam jezdit. Občas ale stojí za to udělat výjimku a vyrazit na větší fitness akci, která je nabitá hromadou pozitivní energie a vyhecuje vás k výkonům, o kterých se vám doma ani nesnilo.

 

Jednu takovou akci jsem včera absolvovala. Sice jsem kvůli ní musela vyrazit až do matičky Prahy, ale stálo to za to. Jednalo se o Capro Team Show, a to již desátý ročník (proč jen jsem to neobjevila dřív? :)

V několika sálech probíhaly od rána až do odpoledne různé taneční a fitness lekce. Za celkem symbolickou cenu mohl člověk protančit téměř celý den dle svého výběru. Zmíním alespoň zumbu, dance aerobic, twerking a poweryogu, pilates a bodystyling. Zkrátka si každý přišel na své.

Já sama jsem se zaměřila na taneční lekce, na které jsem byla nesmírně zvědavá. Žádné zdlouhavé a nudné učení kroků se zde nekonalo, prostě se rovnou tančilo a tančilo se naplno. Nadupanou atmosféru ještě umocňovala dynamická hudba, která hrála natolik hlasitě, že byste si o ní doma mohli nechat jenom zdát (případně se připravit na útočný nálet sousedů). 

Náhle se dostanete do stádia, kdy přestanete vnímat čas a jen si užíváte zdánlivě nekonečnou párty a cítíte se prostě skvěle. I když spoustu energie vydáte, vrátí se vám díky euforii a vyplaveným endorfinům v několikanásobném množství. Netroufnu si odhadnout, kolik nás tam bylo celkem (strašně moc), nicméně mnoho lidí tak alespoň na pár hodin zapomnělo na své starosti a jen se bavilo. Což je v životě moc moc důležité.

Akce se účastnily různé věkové kategorie, od dětí až po seniory. Co se týče pokročilostí, mohli jste zde vidět jak začátečníky, tak pokročilejší tanečníky, i ty, kterí by si mohli vyměnit místo s úžasnými lektory na pódiu.

Mimochodem, naprosto mě dostalo, když jsem vedle jednoho z tanečních sálů s burácející hudbou uviděla miminko v autosedačce, které si klidně spalo, bez ohledu na frmol, který vládl všude kolem.

Mezi devátou ranní a čtvrtou odpolední, kdy akce probíhala, byla jen jedna dvacetiminutová pauza na lehký oběd, vydýchání a případně na výměnu propoceného oblečení. Během ní se v tombole losovaly různé výhry spojené s fitness životním stylem. Jednou z výher byl i fitness zájezd zdarma dle vlastního výběru. Mě samozřejmě veškeré výhry minuly :)

I když jsem kvůli této události strávila mnoho hodin ve vlaku, jsem opravdu ráda, že jsem se jí mohla zúčastnit. Počítám, že mi energie vydrží alespoň do dalšího víkendu, kdy se pro změnu chystám na Trendy aktiv kemp v Centru tance. Ale o tom zase příště.

Pokud byste se chtěli vydat na podobnou akci, podívejte se na stránky www.dovolena-cviceni.cz a vyberte si.

 

Image courtesy by Stock Image at FreeDigitalPhotos.net

2015.01.18 | Mgr. Daniela Krejčí | přečteno: 30061x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: tanec zumba fitness

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Vodu nenechte jen tak odtéct. Zadržovat dešťovku se vyplatí

Nejen v médiích se stále více hovoří o devastujících účincích sucha. A to nejen v krajinách, kde jsou vysoké teploty a n...
 
celý článek | Nina Albertová | 2021.08.19 | přečteno: 30111x

Nový projekt splní sny o dokonalém bydlení

Bydlet je možné mnoha způsoby. Nejlepší je, když můžete bydlet na nádherném místě a současně v moderně řešeném a...
 
celý článek | Admin | 2014.11.29 | přečteno: 30029x

První dojem

Říká se, že již během několika desítek sekund si vytvoříme jakýsi prvotní dojem o daném člověku. Někdy je opravdu klíčov...
 
celý článek | Petra Zápotočná | 2017.11.09 | přečteno: 30196x

Modřínová Archa - stylové apartmány v srdci Jeseníků

Chystáte se na hory za lyžováním či turistikou? Nebo si potřebujete odpočinou a pořádně dobít baterky? Na severu Moravy ...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2023.02.18 | přečteno: 30151x
 

Portál pro ženy