newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Šicí stroj do každé domácnosti

 
Šicí stroj do každé domácnosti

…heslo dob dávno minulých? Právě naopak! Obliba šití se znovu vrací a není jen výsadou babiček a tetiček. Zálibu v něm našla velká spousta mladých žen a maminek, které dokáží kromě výroby samotných oděvů, zkracování kalhot a záplatování montérek vykouzlit skutečně originální bytové doplňky, překrásné dekorace nebo kouzelné hračky pro své ratolesti.

 

 

Že se to také chcete naučit? Šití na stroji není žádná věda a s tím správným vybavením to jde prý skoro samo. Pořízení šicího stroje je ale tím prvním důležitým krokem.

Jste-li začátečnice, budete jistě vybírat z jiné kategorie než zkušená švadlena s dlouholetou praxí. Kvalitní šicí stroj vám ale práci neuvěřitelně usnadní a váš um pak bude pouze o cviku a zkušenosti. Žádný učený přece z nebe nespadl.

 

Mějte na paměti, že šicí stroj nekupujete na pár let, ale mnohdy po vzoru vašich předků - na celý život. Nízká cena je lákavá, ale jak se říká – každá laciná věc může být drahá. Při výběru šicího stroje proto rozhodně stojí za to poradit se s odborníky. Mezi ty na slovo vzaté zcela jistě patří kvalifikovaní pracovníci firmy Šicí technika Brother Prostějov, která na svém e-shopu k tomuto účelu zřídila zákaznickou linku. Díky tomu dostanete ještě před nákupem všechny dostupné informace o produktech a nekupujete tak zajíce v pytli.

 

   

 

 

Na českém trhu působí firma jako přímé zastoupení japonské matky Brother již přes 20 let a šicí stroje této značky patří k nejvyhledávanějším po celém světě. Vedle vysoké kvality zpracování a perfektní spolehlivosti samotných strojů zaručuje pro své zákazníky špičkový servis (a to i průmyslových šicích strojů) a v případě potřeby dodávky náhradních dílů. Stroje se pyšní celokovovou vnitřní konstrukcí a vynikají také skvělou ergonomií. Jsou jako jediné vybaveny unikátními patentovanými navlékáčky, které skutečně sami nit navlečou. Všechny stroje jsou dodávány spolu s velmi podrobným návodem k použití a výbavou pro okamžité používání. Na šicí stroje Brother je navíc poskytována rozšířená záruka 3 roky.

 

V širokém sortimentu značky Brother naleznete celou řadu mechanických i elektronických šicích strojů, ale i vyšívací stroje, overlocky a coverlocky, šicí jehly a kompletní příslušenství.

Na své si tedy přijdou naprosto všichni včetně profesionálních švadlen a krejčích.

 

Zdroj: eshop.brother-czech.cz

2015.01.23 | Kateřina Pořízová | přečteno: 30190x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: šicí stroj šicí stroje Brother šicí technika Brother šití na stroji

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Budiž světlo ... aneb kam se hodí jaký lustr?

Přijít večer domů a rozsvítit světlo je tak samozřejmé, že tento úkon často ani nevnímáme. Přitom lustry a další svít...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2014.12.22 | přečteno: 30091x

Tipy pro silné a zdravé vlasy

Která z nás by se nechtěla pyšnit hustými, silnými a lesklými vlasy. Starost o takovou hřívu si samozřejmě žádá určit...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2015.06.05 | přečteno: 30155x

Ať žije Trautenberk.....nebo raději ne

Kdo by neznal krásný večerníček Krkonošské pohádky a závistivého Trautenberka, který proháněl Anču, Kubu i hajného. P...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2013.06.30 | přečteno: 30056x

KALANETIKA: EFEKTIVNÍ CVIČENÍ VHODNÉ PRO KAŽDÉHO!

Cvičení, jehož zlatá éra byla v 80. letech, je doposud v mnoha směrech bezkonkurenční. Však dle zakladatelky se jedna ho...
 
celý článek | Kateřina Lulková | 2019.04.12 | přečteno: 30186x
 

Portál pro ženy