newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Sex na jednu noc? Ano, ale nezapomínejte na důležitá pravidla!

 
Sex na jednu noc? Ano, ale nezapomínejte na důležitá pravidla!

Být single má určité výhody, ale také nevýhody. Mezi ně patří i nedostatek sexu. Jistě, autoerotika je občas příjemná, ale mužskou náruč nenahradí. Dávat si a brát rozkoš se stejně nažhaveným sexy mužem je prostě úplně jiný prožitek. Jenže kde toho muže vzít? Pokud vám jde jen o ukojení sexuálních potřeb a nehledáte opravdový vztah, nic vám nebrání pustit se do dobrodružství na jednu noc. Jen buďte opatrné a nezapomínejte na důležitá pravidla.

 

Popíjíte v baru, bavíte se na diskotéce nebo si užíváte koncert, když tu se naskytne příležitost zaflirtovat si s pohledným mužem. Večer plyne a vám je s dotyčným tak příjemně, že byste si dokázala představit i víc, než letmé doteky a polibky. Proč ne? Pokud je člověk bez závazků, není třeba se omezovat. Morálka může jít pro jednou stranou, ale bezpečnost určitě ne.

1) Opatrnost na prvním místě

Rozhodli jste se opustit hlučný bar a vydat se někam do soukromí? Jenže kam? Nejlepší volbou by byl hotel - neutrální území, kde nikomu nic nehrozí.  Pokud toto nejde, tak určitě dejte raději přednost pozvání k němu domů. Vyhnete se tak riziku, že se svého nočního hosta nebudete moct zbavit. A to jak ráno, tak i v budoucnu, kdyby si náhodou dělal plané naděje na pokračování.

2) Bez kondomu ani ránu

A opatrnost je na místě i přímo v posteli. Určitě nechcete, aby vám bujarou noc připomínala v lepším případě nějaká nepříjemná infekce, v tom horším i vážná pohlavní nemoc, že? Partnera neznáte, a proto se nespoléhejte jen na jeho ujištění, že je zdravý. Stejně tak nechtěné těhotenství by asi nebylo dobrou zprávou. Použití prezervativu je v tomto případě naprostou nutností.

 

3) Žádná přehnaná očekávání

Večer byl příjemný, noc se vydařila a vás už napadá, jaké pokračování bude mít tento slibně se rozvíjející vztah? Zadržte a vzpomeňte si, že o žádný vztah přece nemělo jít. V plánu bylo sexuální dobrodružství a na tom jste se oba dohodli. Samozřejmě nic nebrání tomu se dál vídat, pokud bude zájem oboustranný. Ale vyhněte se plánování společného času a malování si budoucnosti, jestliže si ten druhý hledí jen posbírat svršky a vrátit se do svého zajetého života. Zbytečně byste se před svým nočním milencem shodila a sebe trápila.

4) Žádné výčitky svědomí

Stejně jako marná očekávání nemají ve vaší mysli co dělat ani výčitky svědomí. Proč byste si nemohla užít zábavu se vším všudy, když tím nikoho nezrazujete? Že se něco takového na slušnou holku nehodí? Ale kdeže, přece máte právo se bavit a užívat si všeho, co je vám příjemné. A k tomu sex prostě patří. Tak proč si ho upírat jen proto, že jste zrovna single a nehledáte životního partnera?

 

2019.08.18 | Lea Kubová | přečteno: 30200x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: sexuální život vztahy sex na jednu noc pravidla bezpečí

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Je v dnešní době možné bydlet úsporně?

Rodina se rozrůstá a s tím přichází i rozhodnutí ohledně bydlení. Možností může být koupě většího bytu, ale většině rodi...
 
celý článek | Hana Grmelová | 2018.12.13 | přečteno: 30100x

Nejkrásnější pláže Chorvatska

Ačkoliv právě vrcholí vánoční přípravy, mnoho z nás už se těší na léto a přemýšlí, kam vyrazí na dovolenou. Mezi...
 
celý článek | Admin | 2016.12.20 | přečteno: 30420x

Vyhněte se 6 nejčastějším chybám a grilujte jako šéfkuchař

Léto a grilování patří k sobě. Krásné počasí, dobrá parta přátel a voňavé lahůdky z grilu promění i jinak všední den v z...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2019.07.21 | přečteno: 30137x

Dáša (65 let): Cítím se jako páté kolo u vozu

Dobrý den, už 6 let mám vztah s jedním vdovcem. Bydlíme odděleně, ale navštěvujeme se o to častěji, s jeho syny vychá...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2022.06.18 | přečteno: 30188x
 

Portál pro ženy