newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Proměňte péči o tělo v rituál, na který se budete těšit

 
Proměňte péči o tělo v rituál, na který se budete těšit

Letošní léto není zatím tak horké, jako jsme si zvykly z předešlých let, přesto ale naše pokožka a pleť dostávají zabrat od slunce a chlorované nebo slané vody. Nezapomínejte proto ani v létě pečovat o své tělo a obličej. Tajemství krásy a mladistvého vzhledu tkví především v pravidelné důkladné očistě a hýčkání pokožky. Dopřejte si pohlazení a voňavé okouzlení špičkovou přírodní kosmetikou Sabon.

 

Přírodní kosmetika nejvyšší kvality

Záplava každodenních povinností nás často vyčerpá natolik, že bychom se večer nejraději jen rychle osprchovaly a padly do peřin. Zkuste se ale na svou pravidelnou očistu podívat jinak. Proměňte si ji v příjemný rituál, na který se budete těšit a díky kterému z vás opadne stres a shon všedního dne. Vyzkoušejte kvalitní produkty pro osobní péči Sabon, které koupíte ve třech prodejnách v Praze nebo v e-shopu Sabon.cz. Všechny produkty obsahují pouze přírodní ingredience nejvyšší kvality. Jejich základ tvoří sůl, bahno a řasy z Mrtvého moře a rostlinné složky pocházející ze Středozemí, například olivový olej, bambucké máslo a různé esenciální oleje.

Vůně, které okouzlí smysly

To, co vám pomůže z obyčejné koupele udělat příjemný rituál a vytouženou chvíli relaxace, je pečlivě vybraná vůně. Právě vůně totiž umí dokonale působit na naši psychiku a změnit naši náladu. Vyberte si z široké škály okouzlujících vůní tu, která vám omámí smysly. Dáte přednost smyslné vůni pižma, sladké vanilce, uklidňující levanduli, opojnému jasmínu nebo třeba podmanivé růži?

Tři kroky očistného rituálu

Očista

Základem péče o pokožku je samozřejmě její očista. Pot, prach a jiné nečistoty musí pryč, ale jemně a šetrně. Vyzkoušejte místo klasického mýdla nebo sprchového gelu jedinečný sprchový olej, který kůži nejen umyje, ale také hloubkově hydratuje a zanechá ji příjemně hebkou. Směs olejů obsahuje omega mastné kyseliny, vitamíny A a E a antioxidanty, které pokožku chrání, zvlhčují, pomáhají s její regenerací a udržují ji hladkou a zdravou.

Peeling

Kromě nečistot je potřeba odstranit také šupinky odumřelé kůže. Tělový peeling by měl být proto pravidelnou součástí rituálu. I tady skvěle poslouží oleje a to v kombinaci se solí z Mrtvého moře. Jemná exfoliace peelingem zajistí hladkou pokožku, která může volně dýchat.

Péče

Posledním krokem, který celý rituál uzavře, je nanesení hydratačního a vyživujícího přípravku. Někdy se nám už nechce ztrácet čas mazáním těla, ale nevynechávejte tento důležitý krok. Hydrataci, kterou jste do pokožky dostaly už během mytí, je potřeba v ní uzavřít. Navíc jí dodáte ještě další porci prospěšných látek. Vaše pokožka vám tuto péči oplatí svou hebkostí a mladistvým vzhledem. Záleží na vás, jestli dáte přednost lehkému tělovému mléku nebo raději zvolíte hutné tělové máslo.

Vaše pokožka si zaslouží kosmetiku nejvyšší kvality, jakou právě produkty Sabon určitě jsou. Příjemná textura, okouzlující vůně a přírodní pečující složky v každém produktu vám zpříjemní každodenní očistný rituál. Krásná pokožka a příjemný pocit za to stojí.

Tip: Přírodní kosmetiku Sabon skvěle využijete také jako dárek. Potěšíte jí maminku, sestru, kamarádku, ale najdete tu i produkty pro muže. Chcete-li opravdu elegantní a luxusní dárek, zvolte některou z dárkových sad kosmetiky balených v nádherných dárkových krabicích.

2020.08.03 | Martina Limbergová | přečteno: 30094x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: péče o pleť péče o pokožku kosmetika přírodní kosmetika Sabon

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Vyhrajte napínavý thriller Zabij mě znovu

Soutěž již byla ukončena. Děkujeme za účast, gratulujeme výhercům a přejeme krásné počtení! ...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2017.03.29 | přečteno: 30086x

Kapří šupinka

Prý nosí štěstí. Každý rok už od dětství jednu nacházím po štědrovečerní večeři ukrytou pod svátečním porcelánem. Vět...
 
celý článek | Beáta Matyášová | 2013.12.24 | přečteno: 30121x

Služby hodinového manžela jsou čím dál oblíbenější

Musíme si přiznat fakt, že by to řada domácností měla o dost složitější, pokud by nevyužívaly služeb hodinového manže...
 
celý článek | Admin | 2015.07.21 | přečteno: 30021x

Jaký materiál šatní skříně nezklame?

Vybrat vhodnou šatní skříň, která pojme všechno potřebné oblečení, je nutností. Kromě její velikosti je ale samozřejmě p...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2017.11.16 | přečteno: 30130x
 

Portál pro ženy