newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Pan Božský

 
Pan Božský

 

Každá z nás na něj během svého života narazí. Na muže, z kterého se nám rozklepou kolena, který zastíní všechny naše dosavadní i budoucí partnery. Na Pana Božského.

 

Vaše kamarádky nechápou, co na tom chlapíkovi máte. Zdá se jim zcela průměrný, nezajímavý. Vás však přitahuje jako magnet a nemůžete a ani se nechcete této síle bránit. Pan Božský je pro každou ženu jen jeden. Jaká je naše obecná představa o tomto specifickém druhu? Svalnatý, upravený, voňavý, šarmantní, vtipný, ten, který by vás na rukou nosil. Realita se však od ní často liší.

Může se jednat o malého podsaditého chlapíka či vyzáblého čahouna. Důležité je charisma. A to není podmíněno dokonalostí. Můžete ho potkat na různých místech, v práci, na párty, v posilovně, na nákupu, na ulici. Jedno však mají tito muži společné. Své oběti zlomí srdce a současně v něm zůstanou navždy.

Říká se tomu také láska na první pohled. Zatímco u jiných partnerů přichází zamilovanost plíživě a postupně, u Pana Božského je to jako blesk z čistého nebe. A ten blýskne pokaždé, když jej nečekaně zahlédnete.

Pokud získáte pozornost Pana Božského a začnete s ním randit, vynese vás doslova až do nebes. Šimrání v břiše budete pociťovat před každou schůzkou a v jeho přítomnosti budete zářit jako sluníčko. Není vyloučeno, že poklesne váš výkon v práci či při studiu, neboť vaše myšlenky budou patřit pouze jemu.

A protože z výšin vede pouze cesta dolů, končí tato fáze bohužel tvrdým dopadem na dno. Pád má různé podoby, může se jednat o záhadnou slečnu v jeho náručí, snubní prstýnek, který zapomněl sundat, náhlé zmizení bez vysvětlení či necitelné kopačky. 

Je vám mizerně, většinu dne probrečíte a máte pocit, že umíráte na následek vyrvaného srdce. Kamarádky vám během podávání dalších a dalších kapesníků a dolévání vína přizvukují, jak ohavný bídák to byl a že si nezasluhoval ani jediný váš pohled, natož slzu. Po čase naberete sílu jít dál.

Víte, že váš vztah nikdy nebude mít budoucnost. Víte, jak moc je schopen vám ublížit. Víte, že pro něj opět budete strašlivě trpět. Přesto se k němu stále vracíte, pokud máte tu možnost. I když máte stabilní vztah s jiným mužem, dovedete jej bez mrknutí oka zničit, abyste se mohla vrátit k Panu Božskému. Protože ten je jen jeden.

Moc často se nestává, aby vás potkalo tolik štěstí a Pana Božského jste si nakonec dovedly k oltáři. A pokud ano, většinou po čase jeho kouzlo opadne a vy jen můžete oplakávat jeho bývalou podobu či spíše představu, kterou jste si o něm vytvořily, než vám spadly pověstné růžové brýle.

Přestože jsou naši Božští spojeni s nejbolestivějším obdobím našeho citového života, nikdy na ně nezapomeneme. Ostatní to nikdy nepochopí, takže se jim to nesnažte vysvětlovat. Vy o svém Panu Božském víte své.

 

 

Image courtesy by Stock Image at FreeDigitalPhotos.net

2014.11.29 | Mgr. Daniela Krejčí | přečteno: 30280x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: muži vztahy city

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Fenomén raw stravy

Dnes jsou fastfoody téměř na každém rohu a mnoho lidí má již dost rychlého stravování. Místo smažených a mastných jídel ...
 
celý článek | Petra Zápotočná | 2018.06.16 | přečteno: 30090x

Pozvánka do Nezvalovy Archy a Gastro clubu Mušlárna – užijte si báječné chutě středomoří v centru Olomouce

Jídlo nemusí být vždy jen o uspokojení hladového žaludku. Může být také netradičním kulinářským zážitkem, na který ...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2022.11.23 | přečteno: 30181x

Dětské rolety – roztomilý a praktický doplněk do pokojíčku

Dostatek světla v interiéru, a obzvlášť v dětském pokoji, je velmi důležitý. Když je ale v letním období slunečních p...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2015.04.20 | přečteno: 30195x

Efektivní způsob podpory imunity: Zlaté mléko z kurkumy

Zájem o přírodní medicínu v posledních letech rapidně stoupá a není se čemu divit – z běžně dostupných surovin a rostlin...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2022.12.11 | přečteno: 30189x
 

Portál pro ženy