newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Co všechno může prozradit oblečení

 
Co všechno může prozradit oblečení

Oblečení je jedním z mnoha způsobů, kterými můžeme dávat svému okolí najevo svou osobnost. Lidé mají různé styly, někdo preferuje volnější oblečení plné barev, jiní zase dávají přednost klasickým odstínům a eleganci. Pokud však chcete být vždy napřed a rozeznat na ostatních, kdo ve skutečnosti jsou, nebo se ujistit, jak působíte na okolí vy sama, seznamte se s tím, co o vás prozrazuje vaše oblečení. 

 

Oblečení s klasickými odstíny

Pokud si zakládáte na eleganci a rády nosíte klasické barvy, jako je černá, šedá a modrá, nebo jejich odstíny, jste pravděpodobně člověk, který si zakládá na uspořádanosti a chce mít za jakékoliv situace nad vším přehled. Působíte jako někdo sofistikovaný, sebevědomý a především někdo s velmi dobrou vizí do budoucnosti. Přesto byste si však neměly zapomínat dopřát trošku pohody a klasiku vyměnit na chvíli za něco extravagantnějšího, například červenou.

                                                                

Volné oblečení

Pokud namísto těsného prádla preferujete volnější oblečení, jste pravděpodobně člověk, kterého okolí považuje za velmi otevřeného, zejména co se týče hlubokých rozhovorů, názorů a změn. Podle psychologie by si řada lidí po prvním setkání s vámi mohla navíc myslet, že vám může říct naprosto všechno, protože jej pochopíte a nebudete jej za nic shazovat. Nemáte potřebu se prezentovat před společností a nosíte to, co vy sama chcete. Pozor byste si však měly dávat při důležitých událostech, jako jsou například svatby nebo oslavy narozenin.

                                                                

Oblečení plné abstraktů

Abstraktní obrazce na oblečení, jako jsou například geometrické tvary nebo náhodně uspořádané barvy, vyjadřují chuť odlišovat se od ostatních. Pokud tedy na sobě rádi nosíte tento styl, pravděpodobně jste velmi odvážná a necouvnete jen tak před nějakou překážkou. Nebojte se, ví to o vás i vaše okolí, už pouze vaše přítomnost dokáže v lidech okolo vás vybudit pocit, že jste expresivní žena, která je připravena vystoupit z davu.

                                                                

Oblečení se slogany a citáty

Pokud se rády oblékáte do oblečení, zejména triček, které má na sobě vždy mají vytištěný nějaký slogan nebo citát, jste pravděpodobně typ člověka, který nemá problém vyjádřit svůj vlastní názor. V některých případech to může být velmi zajímavá myšlenka, která vyčaruje úsměv na tváři mnoha lidem okolo vás, ovšem měly byste si dávat pozor, abyste svými slogany nepřitahovaly až přílišnou pozornost – někdo by si například mohl myslet, že jste nakloněni konkrétní myšlence, zatímco pravda může být ve skutečnosti úplně jinde. 

                                                                

Oblečení plné jasných barev

V případě, že rády nosíte příliš jasné barvy, jako je například žlutá, oranžová nebo červená, jste pravděpodobně žena, která chce ve společnosti vždy udávat nový styl. Tato skutečnost vypovídá také ledacos o vaší osobnosti – ostatní ve vás často vidí atraktivního jedince, který působí vždy příjemně a přátelsky. Jasné barvy navíc připomínají lidem pozitivitu a pohodlí, takže se s vámi budou cítit vždy příjemně a uvolněně. Jste klidná, přijímáte názory ostatních a nebojíte se být středem pozornosti.

2022.03.27 | Jana Brandtlová | přečteno: 30134x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: oblečení osobnost klasické šaty elegantní barvy vzory neutrální barvy zajímavá osobnost

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Potěšte svou maminku na Den matek a dopřejte jí péči v kadeřnictví Klier

Den matek se u nás tradičně slaví druhou květnovou neděli. V tento den bývají maminky obdarovány květinou a pečlivě vybr...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2023.05.04 | přečteno: 30205x

Milostná přitažlivost

  Blízkost, kterou většina z nás zažívá s rodiči, ono vědomí bezpodmínečné lásky a pocitu bezpečí, který zažívám...
 
celý článek | Eva Štíbrová | 2016.07.24 | přečteno: 30108x

Zahradní domek jako sauna? Proč ne!

Zahradní domky si své využití nacházejí obvykle jako místa na odpočinek a relax či jako pomocníci při zahradních pracích...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2019.09.24 | přečteno: 30170x

Seriál o grilování: 6. díl – Jak správně grilovat maso?

Při představě šťavnatého kusu masa připraveného na grilu se nesbíhají sliny snad jen vegetariánům. Pokud mezi ně nepa...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2016.05.15 | přečteno: 30105x
 

Portál pro ženy