newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

6 jednoduchých tipů, jak oživit nudný outfit

 
6 jednoduchých tipů, jak oživit nudný outfit

Oblečení je pro nás ženy silná doména. Rozumíme mu mnohem lépe nežli muži a máme v aktuálních trendech daleko větší přehled. I nám ale může dojít inspirace. Určitě i vy znáte ty chvíle, kdy stojíte před plným šatníkem a v hlavě vám proběhne pro ženy tolik typická věta „vždyť já nemám co na sebe!“.

 

 

Mnohdy přitom stačí velmi málo a z na první pohled nudného outfitu se může stát zajímavý look, se kterým zaručeně zaujmete. Máme pro vás hned 6 celkem jednoduchých tipů, které určitě musíte vyzkoušet.

Stylové hodinky

Divili byste se, ale s outfitem mnohdy dokážou hotové divy i zdánlivé drobnosti – jako například hodinky. Zatímco dříve byly hodinky vnímány jako ukazatel času a na parádu se příliš nehodily, dnes je tomu úplně jinak. Módní hodinky Zeppelin promění váš nudný look v něco atraktivního. Hodí se zejména pro chvíle, kdy budete ladit outfit třeba do práce – tam hraje prim elegance a ležérnost, a tu tyhle hodinky zaručeně podtrhnou.

                                                          Zdroj foto: Viktoria Minkova / Shutterstock.com

Kombinace barev

Nebojte se vyhrát si s barvami. Možná máte pocit, že se tahle barva k té druhé nehodí. Když to ale nezkusíte, pak to nikdy nezjistíte. Proto se nebojte uhlazený look ve střídmé barvě oživit nějakým výraznějším prvkem – ať už třeba na kabelce nebo na šátku okolo krku.

Výrazný šperk

My ženy milujeme šperky, co si budeme povídat. Patřily k nám už odnepaměti a patřit k nám budou i dlouho poté. A není nic jednoduššího, nežli k outfitu přihodit nějaký ten šperk navrch. A jestliže máte pocit, že je vámi zvolené oblečení tak trochu nuda, neváhejte a sáhněte po něčem výraznějším. Stylový řetízek se hodí k elegantním halenkám nebo blůzkám, které nosíte do práce, ale extravagantní náhrdelník rozbije i ten nejnudnější look.

Doplňky

Chcete-li outfitu dodat šťávu, myslete na doplňky. Tady máte poměrně volnou ruku ve výběru, protože mezi doplňky patří kabelky, šátky, klobouky nebo třeba brýle či opasky. Fantazii se meze nekladou, sáhněte po nějakém pěkném kousku a spolehněte se, že nikdo ve vašem okolí neřekne, že je váš styl out.

                                                                       Zdroj foto: Alones / Shutterstock.com

Boty

Nedílnou součástí každého outfitu jsou boty. I když si mnoho lidí myslí, že na obuvi nezáleží, není to ani zdaleka pravda. I boty mohou do celkového dojmu vašeho looku ve velké míře promluvit. Proto jejich výběr nepodceňujte a snažte se, aby boty ladily ke zbytku vašeho outfitu.

Vůně

Nemyslete si – někdy je nejlepším ženským doplňkem pěkný parfém. Pro nás ženy je už tak nějak samozřejmostí, že se rády voníme. Parfémy používáme dnes denně, většina z nás má svoji oblíbenou značku, na kterou se spoléhá třeba už léta. V případě, kdy budete chtít dotáhnout look k dokonalosti, oblékněte si něco slušivého, na zápěstí navlékněte například hodinky Timex, přes rameno přehoďte kabelku a všechno to zakončete omamným parfémem.

 

2022.08.22 | Nina Albertová | přečteno: 30119x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: móda oblečení styl outfit

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Takový normální týden u nás

„Ty si musíš kafe se mnou poznamenat do diáře?“ napsala mi do chatu sestřenka z Prahy, která se zase...
 
celý článek | Meridene | 2016.07.05 | přečteno: 30053x

5 tipů na zábavné hry na cesty

Léto je obdobím dovolených. Také se nemůžete dočkat, až letos vyrazíte k moři, do hor, za zajímavými místy, pod stan či ...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2019.07.14 | přečteno: 30304x

Nahota na prodej

Nedávno se mi dostala do ruky publikace, kde byly otištěny erotické fotografie z počátku minulého století. Fotografov...
 
celý článek | Lea Kubová | 2014.08.26 | přečteno: 30201x

Můj stoletý hrdina

Tahle knížka mě zaujala tak, že mám potřebu o ní napsat. Nechci fušovat do řemesla literárním kritikům, jen se podělí...
 
celý článek | Jitka Rázková | 2014.02.06 | přečteno: 30100x
 

Portál pro ženy