newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Plesové šaty za hubičku

 
Plesové šaty za hubičku

 

Sezóna promocí a svateb je v plném proudu, s tím přichází na řadu jedna z nejdůležitějších otázek, totiž „co si vzít na sebe?“. Čtěte dál! Poradíme vám, jak rychle a výhodně seženete plesové šaty, které se hodí pro každou společenskou událost.

 

 

Plesové, večerní, svatební nebo koktejlky?

Každá slavnostní příležitost si žádá své, je tedy potřeba dobře zvolit nejen materiál, vzor a barvu šatů, ale také jejich délku. Protože každá dáma oplývá jinými tělesnými proporcemi a rozhodujícím atributem pro skvěle padnoucí plesové šaty bývá zejména délka nohou, je jistě nejlepší šít u soukromé dámské krejčové. Pokud ale společenské oblečení oblékáte velmi zřídka, zdá se vám to asi zbytečné. Pravda také je, že šít šaty na míru si nemůže dovolit každá žena. Představuje to jak větší finanční, tak i časovou zátěž. Jsou tu naštěstí i jiné šikovné možnosti, jak si krásné šaty obstarat. Doporučení zní zcela jasně – vybírejte tam, kde vám dobře a odborně poradí.

 

    

 

Půjčovna plesových šatů

Pokud do společnosti nechodíte často, váš šatník zřejmě nebude na slavnostní události dostatečně vybaven. Netrapte se, řešení je nasnadě. Navštivte půjčovnu společenských a plesových šatů a vyberte si takové, které vám budou slušet a budete se v nich cítit fajn. Výběr je skutečně obrovský a určitě vám některé padnou do oka. Zkušený personál salónu by vám měl být k ruce, společně byste měli konzultovat vaše představy a vytipovat nejvhodnější modely vzhledem k vaší postavě a příležitosti, pro kterou mají být šaty určeny. Nechte si poradit také s vhodným typem obuvi a doplňků, které je rovněž možné půjčit nebo zakoupit. Vedle správného střihu šatů jsou to právě ony, které dokáží nejlépe vyzdvihnout vaše přednosti a naopak skrýt případné nedokonalosti vaší postavy. Na zkoušku šatů s sebou nezapomeňte vzít nejlepší kamarádku, maminku nebo svého partnera. Víc očí víc vidí a poradit se s blízkou osobou proto nemůže být nikdy na škodu. 

 

Láska na první pohled

To, co platí u partnerských vztahů, se vám lehce může přihodit i u výběru oblečení. Určitě se vám už někdy stalo, že jste si už při pohledu na některý pěkný kousek konfekce či prádla řekla: „Tohle musím mít…“. Pokud se při zkoušce společenských šatů zamilujete, velmi snadno se vám nyní váš sen může splnit. Během léta totiž v půjčovnách probíhá výprodej plesových šatů za ceny, které vás jistě potěší. Nemusíte se bát toho, že by šaty za rok nebyly k nošení. Jednoduché linie a střihy společenských šatů jsou nadčasové a nikdy nevyjdou z módy. Budete v nich dělat parádu ještě spoustu dalších let. Za tak výhodnou cenu si můžete pořídit hned několik modelů v různé délce a k různé příležitosti. Pak už bude stačit jen otevřít skříň, šaty doladit jinými doplňky a jste připravená vyrazit!

 

  

 

Navštivte zavedený svatební salón a půjčovnu společenských šatů v našem hlavním městě. Čeká tu na vás široká škála plesových i společenských šatů. Kolekce překrásných a originálních svatebních šatů pochází z dílny úspěšné módní návrhářky Zoryany Stekhnovych. Nechybí zde ani pánské obleky, šaty pro družičky a mládence nebo svatební doplňky. V ateliéru se na vás těší zkušený a příjemný personál, který vám rád pomůže vybrat ty pravé šaty k vaší plné spokojenosti. Využijte letního výprodeje společenských šatů se slevou až 70% a obohaťte váš šatník! Nyní k tomu máte ideální příležitost. 

 

  

 

Image courtesy of stockimages at FreeDigitalPhotos.net

2015.06.25 | Kateřina Pořízová | přečteno: 30224x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: plesové šaty půjčovna plesových šatů plesové šaty - půjčovna plesové šaty Praha výprodej plesových šatů

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Víte, jak vyvařit roušku?

Vzhledem k současné situaci je víc než pravděpodobné, že se roušek ještě na nějaký čas nezbavíme. Jestliže nejste fanouš...
 
celý článek | Nina Albertová | 2021.01.27 | přečteno: 30196x

Detoxikační nápoje pro očistu těla

Od nezřízeného hodování o vánočních svátcích a Silvestru už sice uplynul nějaký čas, ale vy se pořád nemůžete zbavit ...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2015.01.09 | přečteno: 30162x

Cosmopolitan

V patnácti začínala na diskotékách broskvovou. Panák sladké a voňavé vodky popíjela s partou kamarádek a cí...
 
celý článek | Darina Adámková | 2013.12.28 | přečteno: 30143x

Cestování v autobuse tenkrát a dnes

Od svých 12-ti let jsem dojížděla do školy každý den, dnes dojíždím pro syna do školky každý den. Dívám se a srovnává...
 
celý článek | Meridene | 2014.04.01 | přečteno: 30079x
 

Portál pro ženy