newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Nákupy v zahraničí: Kam se vypravit za nejlepšími parfémy, kosmetikou i módou?

 
Nákupy v zahraničí: Kam se vypravit za nejlepšími parfémy, kosmetikou i módou?

koli dnes v České republice poměrně snadno seženete prakticky cokoliv – a mnohdy dokonce přes internet z pohodlí domova – nákupy v zahraničí mají stále své kouzlo. Kam se vypravit?

 

Paříž stále na špičce

Paříž je odnepaměti hlavním městem módy, a to nejen v evropském měřítku. Najdete zde obchody světoznámých značek, ale i nespo

et menších butiků s originálním zbožím. Nejde ale jen o oblečení, parfémy i kosmetiku, historická Paříž má svou nezaměnitelnou atmosféru se spoustou skvělých restaurací, kaváren, pekáren i cukrárenPokud nechcete nakupovat jen v ulicích, nabídne samozřejmě i Paříž moderní obchodní centra se stovkami obchodů, ve kterých nakoupíte vše, co potřebujete.

Milán nezůstává pozadu

Velice podobné jméno jako Paříž má také italský Milán. Italská elegance nahrává tomu, že v tomto městě pánové nakoupí skvěle padnoucí obleky, košile i společenskou obuv. Také v Milánu najdete kromě světoznámých značek i obchody s produkty od místních menších značek a nezávislých návrhářů. A podobně jako v případě Paříže snad ani nemusíme zmiňovat, že si i v Milánu budete užívat skvělé italské jídlo a kávu.

Jednodenní výlet? Zamiřte do Drážďan

Zmiňme také jednu bližší destinaci. Chcete-li si autem vyjet na jednodenní nákupy v zahraničí, nabízí se německé Drážďany. Tato destinace je oblíbená především v předvánočním období, kdy můžete nasát jedinečnou atmosféru místních trhů a přitom si nakoupit ve vyhledávaném nákupním centru.

Při výletu do ciziny si sjednejte také pojištění do zahraničí, které kryje většinu zdravotních rizik a pomůže i jeho složka v podobě pojištění zavazadel i odpovědnosti.

Světovým nákupním centrem je arabská Dubaj

koli evropská města stále mají své jméno, dnes lze za skutečně světové nákupní centrum označit spíše Dubaj ve Spojených arabských emirátech. Do té se na nákupy slétají lidé ze všech států a kontinentů. Najdete zde totiž obchody všech značek a módu všech kultur i subkultur. V Dubaji zkrátka nejsou žádné hranice, na své si zde přijde každý, a to nejen z hlediska módy, kosmetiky i parfémů, ale i z hlediska zábavy. Město je navíc velice bezpeča skvěle dopravně obsloužené.

Spíše než s venkovními nákupy ale počítejte s nakupováním v obchodních centrech. Zejména během léta jsou totiž venkovní teploty natolik vysoké, že přes den venku vydržíte jen několik málo minut.

 

Zdroj obrázku: Ollyy / Shutterstock.com

2023.10.14 | Lea Kubová | přečteno: 449x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: nákupy Evropa móda kosmetika rady a tipy

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Dárky k narozeninám netradičně

Je několik typů narozeninových dárků. Ty, které kupujeme na poslední chvíli, ve spěchu a moc o nich nepřemýšlíme &nda...
 
celý článek | Nikol Mohoritová | 2014.07.23 | přečteno: 30197x

Soutěž o balíček luxusní kadidlové kosmetiky Luban

Soutěž byla ukončena. Gratulujeme výherkyni Lence M.! Ostatním děkujeme za účast a budeme držet pěsti v dalších sou...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2021.10.29 | přečteno: 30197x

Výměna vychovatelek USA, výměna služek ČR

Ačkoliv ženská emancipace už se vyhřívá na výsluní mnoho let, reality show Výměna manželek její základní principy pop...
 
celý článek | Mgr. Daniela Krejčí | 2015.06.04 | přečteno: 30087x

Poslední letní zastavení

Léto pomalu a nenávratně skončilo a s ním i prázdniny. Zase začíná to davové šílenství, ten koloběh ranního vstá...
 
celý článek | Mgr. Martina Fabšičová | 2015.09.07 | přečteno: 30022x
 

Portál pro ženy