newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Cvičte doma

 
Cvičte doma

Nejen na Youtoube, ale obecně na internetu může během pár sekund člověk najít stovky návodů a videí, co a jak cvičit. Převažují zahraniční autoři, někdy chce ale člověk slyšet u cvičení češtinu či anglicky neumí. Proto tu pro vás mám tipy na české autory fitness programů, které si můžete zacvičit zdarma, a to v klidu a pohodlí svého domova.

 

Fitfab strong

Projekt Fitfab stron založila právnička, autorka blogu Fitfab před několika lety. Se svými přáteli natočila první stejnojmenný program Fitfab strong obsahující 6 cvičebních videí, který se stal oblíbeným. Dnes na webu projektu (www.fitfabstrong.cz) najdete již 7 programů o různé intenzitě zaměřené na odlišné skupiny lidí.

Každý program se tedy skládá z 6 videí, které můžete cvičit podle měsíčního plánu v těžší či lehčí verzi.

Pro začátečníky je vhodný program Fitfab Light, který se skládá z jednodušších a kratších videí. Navazuje na něj programy s náročnějšími a delšími videi  již podle názvů lze poznat úroveň. Jedná se o programy Fitfab strong, stonger a strongest.

Fitfab team však myslel i na skupiny lidí se specifickými požadavky či zdravotními problémy. Díky programu Fitfab well si tak můžou zacvičit nejen těhotné ženy, maminky po porodu, ale kdokoliv, kdo má problémy s koleny či zády.

Pokud by vás již nebavilo cvičit videa podle stejného plánu, na jejich blogu naleznete vytvořené měsíční cvičební plány, které kombinují videa ze všech programů spolu s během a dalšími aktivitami.

Nudit se tedy nikdy nebudete.

Navíc chystají další program, který má vyjít během letošního podzimu. Těšíte se se mnou?

Tak vzhůru do cvičení. Každý má chvíle, kdy se mu nechce. Ale kdy jindy cvičitt, než teď, kdy máte možnost si zacvičit v pohodlí vašeho domova, zadarmo a bez pohledů ostatních?

Pokud by vás tento program nezaujal, ale rádi byste cvičili doma s českými videi, doporučuji si na Youtube najít následující kanály.

Ladylab

Sympatická blondýnka, která kromě natáčení cvičebních videí má vlastní web s fitness produkty či jídelníčky. Na jejím youtube kanále naleznete mnoho cvičebních videí pro začátečníky i pokročilé stejně jako zajímavé zdravé recepty.

Peťa Elblová

Peťa se rovněž věnuje zdravému životnímu stylu, točení cvičebních videí, vytváření cvičebních plánů i jídelníčků. Kromě toho točí i lifestylová videa ze svého života.  

Cvičíte doma sami podle sebe nebo podle cvičebních videí?

 

2020.10.07 | Markéta Zuziaková | přečteno: 30072x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: fitfabstrong domácí cvičení česká videa

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Jaké spodní prádlo vybírat do horkých dnů?

Někdy je opravdu těžké zkombinovat různé druhy spodního prádla s kouskem módního oblečení. A i v dnešní době je stále mn...
 
celý článek | Admin | 2019.05.14 | přečteno: 30047x

Úsporný režim

Inspirovala jsem se u monitoru a zrcadla. Žádná ze sukní pečlivě uložených po skončení loňské sezóny do krabic z ...
 
celý článek | Beáta Matyášová | 2013.06.18 | přečteno: 30074x

Elektrická udírna, nebo raději klasická na dřevo?

Domácímu uzenému čerstvě vytaženému z udírny se to kupované ani zdaleka nevyrovná. Uzení je v Česku stále velmi oblíbené...
 
celý článek | Lea Kubová | 2021.05.25 | přečteno: 30538x

Její přítel je homosexuál

Homosexuální muži se častokrát bojí přiznat ke své orientaci. Vzhledem k dnešní době už to není tak velký problém a l...
 
celý článek | Jakub Špiller | 2013.03.08 | přečteno: 30186x
 

Portál pro ženy