newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

3 tipy, jak darovat peníze k Vánocům

 
3 tipy, jak darovat peníze k Vánocům

Vánoce jsou za dveřmi a vy pořád ještě nemáte nápad na skvělý dárek? Tak se nestresujte a obdarujte své blízké penězi. Že je to dárek bez fantazie a pod stromečkem dojem neudělá? Když jej oblečete do správného kabátu, sklidíte úspěch i s takovým darem. Nechce se inspirovat těmito 3 tipy, jak darovat peníze na Vánoce.

 

Peníze jako dárek? Ano, ale originálně

Štědrý den by sice neměl být o materiálních hodnotách, ale co si budeme povídat, dárky k němu patří. A ač se vám to možná na první dojem nezdá, peníze jsou vděčným dárkem. Pokud si nevíte rady a vyberete něco, co se zdá vhodné vám, možná váš dárek skončí někde na dně skříně nebo šuplíku. To se s penězi rozhodně nestane. Obdarovaný si za ně může koupit přesně to, po čem touží. A když hotovost pěkně zabalíte, bude vypadat dobře i pod stromečkem. Můžete sice použít obyčejnou obálku, ale jde to i originálněji a s větší parádou.

Obraz splněného přání

Snadnou a levnou variantou je obraz z bankovek. Stačí vám k tomu rámeček na obrázky, který se dá koupit za pár desetikorun. Pak už budete potřebovat jen bílý papír a bankovky. Na papír si předkreslete a vystřihněte obrázek podle toho, na co má peněžní příspěvek sloužit. Může to být třeba nové kolo, kabelka, u dovolené bude vypadat hezky ostrov s palmou, fantazii se meze nekladou a vy nejlépe víte, co by obdarovaný chtěl splnit za přání. A když náhodou nevíte, tak jednoduše vystřihněte vánoční stromeček nebo dárek s mašlí. Na vnitřek zadní stěny fotorámečku vyskládejte bankovky a překryjte je bílým papírem tak, aby byly vidět přes vystřižený tvar. Pak už jenom vše vložte do rámečku a máte hotovo.

                                                                                    Zdroj: Tchibo Blog

Elegantní dřevěná obálka

Nechce se vám nic vyrábět nebo vám takový dárek přijde málo elegantní? Pak vsaďte na obálku. Ale ne ledajakou. K většímu finačnímu daru se jistě hodí něco slavnostnějšího a menší náklady navíc se vyplatí. Vyřezávaná dřevěná krabička na peníze je krásným dárkem sama o sobě a po rozbalení vánočního papíru jistě překvapí. Navíc na ni můžete nechat vygravírovat vlastní text a potěšit obdarovaného pěkným vzkazem od srdce. Obvykle se používá jako svatební dar, ale je skvělou variantou i na Vánoce. A poslouží nejen pro stylové darování peněz, ale třeba i dárkového poukazu.

                                                                                   Zdroj: gabrielaart.cz

Tip: Podobně elegantně můžete darovat také lahev dobrého vína. Dřevěné dárkové krabice na víno s propracovaným vyřezávaným motivem a osobním věnováním pozvednou dar v podobě lahve na vyšší úroveň.

Balónky pro děti a hravé dospělé

Dorostlo vaše dítě do věku, kdy na hračky je už velké, oblečení si vybírá zásadně samo a jeho zálibám příliš nerozumíte? Pak jsou peníze i pro něj možná tou nejlepší volbou. Ale přece jen je v něm pořád kus dítěte, které ocení překvapení, že? Připravte mu dárek plný balónků, který jej rozesměje. Budete potřebovat velkou krabici a nafukovací balónky. Do každého z nich vložte do ruličky srolovanou bankovku, balónek poté nafoukněte a zavažte mašličkou. Všechny je vložte do krabice a tu zabalte jako dárek. A nemusí to být tip jen pro větší děti, takový legrační dárek jistě ocení také hraví dospělí.

                                                                                    Zdroj: Pinterest

2022.12.05 | Martina Limbergová | přečteno: 31184x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: Vánoce dárky peníze rady a tipy

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Silonky ve spreji? Říkáme "ano"!

Plesová sezóna ještě zdaleka neskončila a vy se chystáte vyrazit si s přáteli a provětrat nové šatičky? Že nepatří k ...
 
celý článek | Kateřina Pořízová | 2015.03.12 | přečteno: 30277x

Žhavá novinka sezóny – noblesní parfém The Noble od Asombroso pro ženy a muže

Asombroso, oblíbená značka známého návrháře kubánského původu Osmanyho Laffity, přichází s novinkou sezóny. Je jí dlouho...
 
celý článek | Nina Albertová | 2023.10.02 | přečteno: 740x

Opravdu toužíme po boháčích?

Opravdu toužíme jen po tom, aby náš vysněný partner měl dům, auto a tučné konto v bance? Říká se, že mužům jde hlavně o ...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2023.06.17 | přečteno: 30179x

Psychowalkman - psycholog budoucnosti?

Slovo psychowalkman mi kolem uší prošumělo již před pár lety v souvislosti s výukou cizích jazyků. Někdo mi...
 
celý článek | Eva Štíbrová | 2016.03.13 | přečteno: 30092x
 

Portál pro ženy