reklama 5 v magazínu pro ženy
 
Portál pro ženy - předplatné magazínu pro ženy zdarma

newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

archiv

Zdraví

Nejnovější články

 
Co si musíte uvědomit Důležité je vědět, že se v oblasti podbřišku nachází hned několik orgánů, takže bolest v podbřišku může být spojená s jejich poruchou. Jedná se o reprodukční orgány, nachází se zde také močové ústrojí a tlusté střevo. Bolest může mít různou intenzitu. Může být mírná až křečovitá. Důležité ...
 
celý článek | Admin 2014.08.25
Dalším problémem v mém stravování je fakt, že jsem děsný cholerik. A jak mi kdysi řekl jeden člověk, a pravdu měl, že když jsem popuzená, tak mi to svírá krk, hrudník i žaludek a tam se už prostě jídlo nevejde. Těhotenství s naším malým mě ale velmi rychle naučilo, že budu muset stravování věnovat pozornost, pro...
 
celý článek | Meridene 2014.08.21
Spaní je proces, během něhož si lidský organismus odpočine a zrelaxuje se. Při spánku se zpomalí dech, činnost vnitřních orgánu, klesá krevní tlak a omezuje se funkčnost smyslů, jako je například zrak. Délka spánku se liší, někdo potřebuje spát minimálně 9 hodin a jiný funguje už po pěti hodinách spánku. C...
 
celý článek | Admin 2014.08.07
Novinka? Ale kdepak! Žaludy využívali již naši dávní předci, Germáni i Slované. Pro ty byl dub dokonce posvátným stromem a z jeho plodů mleli mouku na chleba i vařili kávu a to dlouho předtím, než byly dovezeny první plody kávovníku. Ještě v první polovině minulého století byla žaludová mouka i káva běžně ...
 
celý článek | Martina Limbergová 2014.08.06
William Dufty považuje rafinovaný cukr (sacharózu) za příčinu prakticky všech zdravotních obtíží naší civilizace, které nám ztrpčují život, a to fyzických i psychických. Dává jej dokonce do souvislosti se vznikem rakoviny a schizofrenie. Přestože už od prvního vydání jeho díla uplynulo více než pár týdnů, zásadní my...
 
celý článek | Mgr. Daniela Krejčí 2014.07.31
V čem je zelená káva jiná? Rozdíl mezi zelenou kávou a tou klasickou, bez které si spousta z nás nedovede představit jediné ráno, je ve způsobu zpracování. Plody kávovníku se sbírají a nechávají se i několik týdnů sušit, až jejich slupka praskne a vyloupnou se zrna. Ty se pak v případě klasické kávy fermen...
 
celý článek | Martina Limbergová 2014.07.21
 

stránka:

 
 

Portál pro ženy