reklama 5 v magazínu pro ženy
 
Portál pro ženy - předplatné magazínu pro ženy zdarma

newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

archiv

Zdraví

Nejnovější články

 
Prevence proti nachlazení je samozřejmě důležitá. Ale jak efektivně bojovat s nachlazením, chřipkou, kašlem, aniž byste museli chodit do lékárny či sáhli po chemii v podobě různých tablet, léků apod.? Vyzkoušejte sílu přírody a spolehněte se na pomoc, která vám prokáže znamenitou službu. Kurýrovat se můžete hned teď, n...
 
celý článek | Kateřina Lulková 2019.02.05
Výživová hodnota Lněná semínka mohou mít žlutou nebo hnědou barvu a patří mezi tzv. superpotraviny. Blahodárně působí při potížích se zažíváním: například při zácpě, zánětech žaludku a střev. Mají vysoký obsah vlákniny, proteinů a tuků. Ceněná jsou zejména pro vysoký obsah omega-3 mastných kyselin. Dále obsahují mno...
 
celý článek | Tereza Nechvílová 2019.02.05
Vejce byla dlouho na černé listině. Panoval všeobecný názor, že jsou kvůli vysokému obsahu cholesterolu velkým strašákem pro kardiovaskulární systém. V mnoha kuchyních tak měla vajíčka místo jen jako přísada do těsta, párkrát do roka k ozdobení chlebíčků a občas jako příloha ke koprovce, u zarytých zastánců cholesterol...
 
celý článek | Martina Limbergová 2019.01.26
PÁNEVNÍ SVALY Každá žena by ve svém vlastním zájmu neměla zapomenout ani na tyto excelentně skryté a natolik význačné svaly v lidském těle. Však tyto svaly zajišťují správnou polohu pohlavních orgánů. Prostřednictvím cviků působí jako prevence proti změnám ve stavbě svalstva. Pravidelné a správně provedené cvičen...
 
celý článek | Kateřina Lulková 2018.12.20
Lidské tělo je ze 70% tvořeno vodou. Ta je nezbytná pro odplavování škodlivých látek, ochlazuje a zabraňuje přehřátí organismu, rozvádí minerální látky, stopové prvky a další důležité živiny. Při nedostatku tekutin v těle dochází k dehydrataci, která může být v nejhorších případech i smrtelná. Bez vody člověk nevydrží ...
 
celý článek | Tereza Nechvílová 2018.12.20
Kdy sbírat? Nejvíce vitamínu C obsahují vyzrálé plody nasbírané v období od konce září do poloviny října, přičemž doba úschovy by neměla překročit jeden rok, aby nedošlo ke ztrátě živin. Šípky by neměly být sbírány v znečištěných oblastech, například v blízkosti železnice či silnice. Můžete je sušit celé či nakrájen...
 
celý článek | Tereza Nechvílová 2018.12.15
 

stránka:

 
 

Portál pro ženy