newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Vyhrajte poukaz na nákup originálních dřevěných dárků a mechových obrazů

 
Vyhrajte poukaz na nákup originálních dřevěných dárků a mechových obrazů

Soutěž byla ukončena. Gratulujeme výhercům Marii D., Josefovi O. a Lence H.! Ostatním děkujeme za účast a budeme držet pěsti v dalších soutěžích.

 

Nevíte si rady s výběrem dárku pro své blízké? Nebo chcete udělat radost sobě a pořídit si pěknou dekoraci do svého domova? V obou případech pro vás máme tip, kde pořídit originální hand made dárky, které rozhodně potěší. Mechové obrazy a hodiny, vyřezávané dřevěné dekorace či menší dřevěné dárkové předměty, to vše pořídíte na stránkách gabrielaart.cz. Nyní můžete v naší soutěži vyhrát poukaz na nákup v hodnotě 600 Kč, se kterým si uděláte ještě větší radost

Originální hand made dárky

Vymyslet originální dárek k narozeninám, Vánocům, výročí nebo svatbě bývá oříšek. Často nám dochází fantazie, a obdarovanému tak nakonec zase koupíme láhev alkoholu, v obchodě zabalený dárkový koš nebo mu jednoduše dáme obálku s penězi. Co to zkusit tentokrát jinak? Každý má rád krásné věci, a když jsou třeba navíc s osobním věnováním, o to víc potěší. Originální mechový obraz, zápisník s dřevěným vyřezávaným obalem, LED obraz na zeď, dřevěné nebo mechové hodiny, to vše jsou dárky pro každou příležitost. A i ta lahev alkoholu nebo peníze budou vypadat úplně jinak v originální vyřezávané dřevěné krabičce a s věnování přímo pro oslavence.

Mechové obrazy a hodiny

Velmi oblíbenou dekorací posledních let je mechový obraz. Obrazy z pravého mechu jsou svěžím designovým doplňkem, který oživí interiér a vnese do něj kousek přírody. Díky postupu zpracování, kdy se mech nejdříve stabilizuje pomocí roztoku, vydrží takový obraz stejně krásný deset i více let. A navíc nevyžaduje žádnou zvláštní péči. Kromě mechových obrazů různých tvarů, barev a motivů si můžete vybrat i mechové hodiny, které v sobě báječně skloubí dekorační a praktickou stránku. Více o mechových obrazech si přečtete v tomto článku.

Dřevěné dárky

Dokážete si představit, co všechno se dá vyrobit z obyčejné překližky? Na stránkách gabrielaart.cz se přesvědčíte, že je toho hodně. Najdete tu krásné dárky z vyřezávaného dřeva pro různé příležitosti. Vybírat můžete od maličkostí jako jsou dřevěné ozdoby na Vánoce, Velikonoce nebo z lásky, přes dárkové krabičky a krabice, zápisníky a diáře s originálním dřevěným obalem až po atraktivní dřevěné prostírání a vyřezávané obrazy na zeď. Na jakýkoliv výrobek ze dřeva si navíc můžete nechat vygravírovat vlastní grafický motiv, text nebo věnování.

Soutěž o poukazy na nákup

Udělejte si radost originálními dárky z gabrielaart.cz. Nyní mohou tři z vás vyhrát poukaz na nákup v tomto e-shopu, každý v hodnotě 600 Kč. Jak soutěžit? Je to jednoduché, stačí správně odpovědět na naši otázku a mít trochu štěstí při losování.

Soutěžní otázka

Lze si nechat dárky vyrobit na míru podle svého přání?

1) Ano, lze je přizpůsobit přání.

2) Ne, podoba a velikost jsou vždy dané.

PS: Tento odkaz vám napoví.

Své odpovědi posílejte nejpozději do středy 25.5.2022 na soutez@portalprozeny.cz a do předmětu zprávy napište "dárek". Přejeme hodně štěstí!

 

2022.05.11 | Martina Limbergová | přečteno: 30310x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: soutěž domácnost bydlení dekorace mechové obrazy mechové hodiny dřevěné dárky hand made dárky gabrielaart

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Posedlá

Závislost, posedlost?? Ano, jsem posedlá, nejsem si úplně jistá čím… …nejspíš proto, že je to k...
 
celý článek | Andrea Tomanová | 2013.12.18 | přečteno: 30139x

Jaký vybrat nábytek do malé předsíně, aby byla praktická a útulná?

Při zařizování domácnosti předsíň přijde často na řadu až jako poslední a nevěnuje se jí tolik pozornosti. To je ale ...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2016.08.24 | přečteno: 30164x

Vedení a výchova dětí nemusí „být boj“

  Zamýšleli jste se někdy nad tím, jak vás vaši rodiče vychovávali? ...
 
celý článek | Nina Albertová | 2020.10.28 | přečteno: 30129x

Objevte kouzlo dřevěných palet

Protože jsem kreativní osoba, zajímám se o všemožné originální nápady, jimiž bych mohla ozvláštnit své bydlení. V sou...
 
celý článek | Bc. Eliška Střelková | 2014.07.10 | přečteno: 30167x
 

Portál pro ženy