newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Svatební listina snadno a rychle

 
Svatební listina snadno a rychle

Svatba je životním krokem, který by si měl zamilovaný pár náležitě užít. Místo toho jsou však přípravy svatebního dne často spojeny s hromadou starostí, které začínají už pěkných pár měsíců před samotným dnem „D“, a jakoby ani nebraly konce. Je vůbec nějaký způsob, jak si svatební plánování ulehčit?

 

 

S kvalitní organizací to jde i bez nervů

Vybrat si datum a místo sňatku, natisknout svatební oznámení a objednat snubní prstýnky, zajistit obřad a svatební hostinu, oslovit svědky, vypůjčit svatební šaty a sjednat si službu kadeřnice, příp. vizážistky a tak dále, a tak dále. To je jen zlomek těch nejdůležitějších povinností, které vás jako budoucí nevěstu či ženicha čekají. Že to zní děsivě? Nebojte se toho – všechno tohle lze za pomoci dobré organizace zvládnout bez velké paniky a s úsměvem na rtech. Existují totiž možnosti, jak si mnohé náležitosti usnadnit.

Svatební dary

Nedílnou součástí každé svatby je také otázka svatebních darů. Mohlo by se zdát, že jde o jednoduchou věc, opak je ale pravdou. Neustálé dotazy, zda by se vám toto či tamto hodilo, bombardovací telefonáty, textovky i emaily, a nakonec stejně skutečnost, že se vám sejde nějaký dar vícekrát, jsou noční můrou všech budoucích novomanželů. Jestliže se chcete vyvarovat trapných situací a zbytečných starostí, přichází v úvahu už i u nás vžitý a velmi populární postup – svatební listina. Jedná se o jakýsi seznam návrhů na svatební dary, které byste využili, upotřebili, po čem toužíte apod. Obvykle ji má pod palcem jeden ze svědků nebo osoba určená jako správce darů. Nic z toho teď ale není podmínkou.

Svatební listina online ušetří čas i starosti

Nově si můžete svatební listinu vytvořit sami online, a to velmi jednoduše během pouhých pár minut z pohodlí vašeho domova. Stačí rozeslat systémem vygenerovaný odkaz na vámi vytvořený seznam vašim přátelům a svatební listina se už o všechno postará takřka sama. Umožní online rezervaci vybraného daru tak, aby se nesešly dva stejné. Ulehčíte tak práci a čas sobě i vašim nejbližším, vy ale přitom v žádném případě nepřijdete o překvapení – rezervace totiž vidí pouze svatebčané. Výhodou této elektronické aplikace je v plně automatické rezervaci i odrezervování svatebních darů, která se v listině projeví okamžitě. Svatebčané tak mají vlastně neustále přehled, které dary jsou ještě „volné“ a ve vteřině si mohou dárek zamluvit. Jedná-li se o dražší dar, mohou se rovněž domluvit na finanční spoluúčasti. Aplikace ToMiKup.cz nabízí opravdu velmi snadný způsob, jak otázku svatebních darů vyřešit rychle, šikovně a ke spokojenosti obou stran.

Ostatně podívejte se sami:

Nestyďte se poprosit o peníze

Úspěch elektronické verze svatební listiny tkví i v tom, že do listiny můžete nahrát konkrétní typy produktů, včetně barevných obrázků a odkazů – vyhnete se tak dalším starostem s případnou výměnou apod. Tato aplikace nabízí také unikátní možnost, jak si říct o peníze na dovolenou, svatební cestu nebo třeba dovybavení vašeho hnízdečka lásky. Stačí uvést číslo bankovního účtu, kam mohou svatebčané obnos poslat. V dnešní době je darování peněz běžnou praxí a nikdo už se nad ním nepozastavuje. Dar je přece od toho, aby udělal radost, jen tak přece splní svůj účel.

Seznam dárků nebo nákupní seznam

Podobným způsobem funguje elektronická aplikace i jako seznam narozeninových dárků nebo velmi šikovný online nákupní seznam, do kterého mohou všichni členové domácnosti dopisovat potřebné položky. Zobrazit si ho pak můžete přímo v obchodě na mobilním telefonu a máte jistotu, že na nic nezapomenete.

 

Image courtesy of Just2shutter at FreeDigitalPhotos.net

2015.06.16 | Kateřina Pořízová | přečteno: 30143x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: svatební listina svatební listina online jak vytvořit jak sepsat

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Popelka špalda vás sveze na biovlně

Bio vládne modernímu životnímu stylu. Nejen proto, že je to trendy, ale jednoduše protože si více pochutnáte, budete ...
 
celý článek | Admin | 2013.11.19 | přečteno: 30049x

Seriál o grilování: 10. díl – Jak se správně starat o gril?

Grilování je skvělou zábavou, ale přináší i nezbytné povinnosti. Na co se nesmí zapomínat? Na důkladné čištění a údrž...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2016.05.27 | přečteno: 30158x

Valentýnské pečení

Blíží se 14. Února a s ním svátek sv. Valentýna       („Svátek svatéh...
 
celý článek | Andrea Tomanová | 2014.01.27 | přečteno: 30343x

Jarní očista jater - karotka a červená řepa

Podle kalendáře máme již jaro a to znamená, že nás čeká jarní úklid doma, někoho i na zahradě, ale že bychom měli ukl...
 
celý článek | Vendula Králová | přečteno: 30050x
 

Portál pro ženy