newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Soutěž o doplněk stravy pro krásnou a mladistvou pleť

 
Soutěž o doplněk stravy pro krásnou a mladistvou pleť

Soutěž už skončila. Děkujeme za účast a gratulujeme výherkyním Veronice V. a Katce S.!

 

Která žena by netoužila po krásné a mladistvé pokožce, bez vrásek a dalších známek předčasného stárnutí? Pokud chcete takového vzhledu dosáhnout, platí tu známá pravda, že krása začíná uvnitř. A to doslova, správná výživa pleti je totiž klíčová. Kromě krémů tedy podpořte pevnost a pružnost své pokožky i doplňky stravy z oblasti nutri-kosmetiky. A jaký produkt vybrat? Vyzkoušejte Beauty Elixir Caviar Collagen od Fitness Authority.

Nutri-kosmetika – výživa zevnitř pro vnější krásu

Pokud jde o krásu, jaké jsou vaše cíle? Jestliže je to především mladistvá pokožka, krásnější vlasy a pevnější nehty, jistě vás bude zajímat pojem nutri-kosmetika, který je v oblasti krásy a zdraví slyšet stále častěji. Ještě jste si neudělaly obrázek o tom, co to vlastně je? Pokusíme se vám tento fenomén přiblížit. Jedná se o doplňky stravy, které jednoduše řečeno působí pomocí svých účinných látek zevnitř, aby projevily své účinky na zevnějšku. Pečují o pleť hloubkově a komplexně, podporují obnovu a fungování jejích struktur a dodávají jí potřebnou výživu. Výsledkem jejich pravidelného užívání, samozřejmě ideálně ve spojení se zdravou stravou a kosmetickou péčí, je pevnější, zářivější a hladší pleť, redukce vrásek i stařeckých skvrn, ale také lepší kvalita vlasů a nehtů.

Kolagen a kyselina hyaluronová v hlavní roli

Jednou z hlavních ingrediencí nutri-kosmetiky bývá kolagen. Tato látka je základním prvkem pojivových a podpůrných tkání, bez něj se naše tělo neobejde. Se stoupajícím věkem ale dochází k jeho přirozenému úbytku. Užívání doplňku stravy s kolagenem zajistí jeho optimální příjem a povede ke zlepšení stavu nejen naší pokožky, ale také kloubů a svalů. Pokud ale zůstaneme u té krásy, kolagen především zpomaluje stárnutí pokožky a omezuje tvorbu vrásek. Zvyšuje elasticitu, hustotu a pevnost pokožky, podporuje revitalizaci pleti a kontury obličeje.

Doplněk stravy Beauty Elixir Caviar Collagen

Beauty Elixir Caviar Collagen obsahuje kvalitní 100 % přírodní rybí kolagen Peptan F a 50 mg kyseliny hyaluronové, která patří mezi hvězdy v péči o pleť. Přináší jí totiž maximální dávku hydratace a vytváří také ideální prostředí pro syntézu kolagenu a elastinu. V kombinaci s dalšími aktivními látkami, vitamíny a minerály jde o doplněk stravy, který je doslova esencí mládí. Vybrat si můžete mezi ampulemi s roztokem připraveným rovnou k použití, nebo práškovou formou určenou k rozmíchání ve vodě.

Soutěž o esenci mládí Beauty Elixir Caviar Collagen?

Chcete Beauty Elixir od Fitness Authority vyzkoušet? Odpovězte na soutěžní otázku a zkuste štěstí v naší soutěži. Pro jednoho výherce máme balení Beauty Elixir Caviar Collagen prášek 270 g, pro druhého Beauty Elixir Caviar Collagen 12 x 60 ml. Budete jedním z nich?

Soutěžní otázka:

V jaké příchuti si můžete objednat prášek Beauty Elixir Caviar Collagen?

a) čokoláda

b) pinacolada

Nápovědu najdete tady.

Svou odpověď posílejte nejpozději do středy 21.6. 2023 na adresu soutez@portalprozeny.cz a do předmětu zprávy napište „kolagen“. Vylosované výherce kontaktujeme odpovědí na jejich e-mail. Přejeme hodně štěstí!

 

2023.06.08 | Martina Limbergová | přečteno: 30542x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: soutěž doplňky stravy nutri kosmetika Beauty elixir

 
archiv

Nejzajímavější články

 

5 užitečných rad, jak správně vybrat plastová okna

Každého investora zajímá hlavně ceník plastových oken a rozměry. Cena je důležitým kritériem, ale neměla by být jedin...
 
celý článek | Admin | 2015.11.03 | přečteno: 30098x

Belgický rýžový dort

Před pár lety jsem měla tu čest prožít pár dní v Bruselu. Kochat se místním koloritem a především ochutnávat jíd...
 
celý článek | Sabina Stehnová | 2013.03.04 | přečteno: 30094x

Společný orgazmus není nemožný, jen vyžaduje hodně trpělivosti

Díváte se na romantický film, kde právě vrcholí milostná scéna. Ti dva se poznali před několika dny, možná dokonce ho...
 
celý článek | Lea Kubová | 2016.02.16 | přečteno: 30083x

Jak poznat nevěru ve vztahu

Máte pocit, že ve vašem vztahu není něco v pořádku a váš partner o vás ztrácí čím dál více zájem nebo je neustále duchem...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2022.08.14 | přečteno: 30291x
 

Portál pro ženy