newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

3 tipy, jak darovat peníze k Vánocům

 
3 tipy, jak darovat peníze k Vánocům

Vánoce jsou za dveřmi a vy pořád ještě nemáte nápad na skvělý dárek? Tak se nestresujte a obdarujte své blízké penězi. Že je to dárek bez fantazie a pod stromečkem dojem neudělá? Když jej oblečete do správného kabátu, sklidíte úspěch i s takovým darem. Nechce se inspirovat těmito 3 tipy, jak darovat peníze na Vánoce.

 

Peníze jako dárek? Ano, ale originálně

Štědrý den by sice neměl být o materiálních hodnotách, ale co si budeme povídat, dárky k němu patří. A ač se vám to možná na první dojem nezdá, peníze jsou vděčným dárkem. Pokud si nevíte rady a vyberete něco, co se zdá vhodné vám, možná váš dárek skončí někde na dně skříně nebo šuplíku. To se s penězi rozhodně nestane. Obdarovaný si za ně může koupit přesně to, po čem touží. A když hotovost pěkně zabalíte, bude vypadat dobře i pod stromečkem. Můžete sice použít obyčejnou obálku, ale jde to i originálněji a s větší parádou.

Obraz splněného přání

Snadnou a levnou variantou je obraz z bankovek. Stačí vám k tomu rámeček na obrázky, který se dá koupit za pár desetikorun. Pak už budete potřebovat jen bílý papír a bankovky. Na papír si předkreslete a vystřihněte obrázek podle toho, na co má peněžní příspěvek sloužit. Může to být třeba nové kolo, kabelka, u dovolené bude vypadat hezky ostrov s palmou, fantazii se meze nekladou a vy nejlépe víte, co by obdarovaný chtěl splnit za přání. A když náhodou nevíte, tak jednoduše vystřihněte vánoční stromeček nebo dárek s mašlí. Na vnitřek zadní stěny fotorámečku vyskládejte bankovky a překryjte je bílým papírem tak, aby byly vidět přes vystřižený tvar. Pak už jenom vše vložte do rámečku a máte hotovo.

                                                                                    Zdroj: Tchibo Blog

Elegantní dřevěná obálka

Nechce se vám nic vyrábět nebo vám takový dárek přijde málo elegantní? Pak vsaďte na obálku. Ale ne ledajakou. K většímu finačnímu daru se jistě hodí něco slavnostnějšího a menší náklady navíc se vyplatí. Vyřezávaná dřevěná krabička na peníze je krásným dárkem sama o sobě a po rozbalení vánočního papíru jistě překvapí. Navíc na ni můžete nechat vygravírovat vlastní text a potěšit obdarovaného pěkným vzkazem od srdce. Obvykle se používá jako svatební dar, ale je skvělou variantou i na Vánoce. A poslouží nejen pro stylové darování peněz, ale třeba i dárkového poukazu.

                                                                                   Zdroj: gabrielaart.cz

Tip: Podobně elegantně můžete darovat také lahev dobrého vína. Dřevěné dárkové krabice na víno s propracovaným vyřezávaným motivem a osobním věnováním pozvednou dar v podobě lahve na vyšší úroveň.

Balónky pro děti a hravé dospělé

Dorostlo vaše dítě do věku, kdy na hračky je už velké, oblečení si vybírá zásadně samo a jeho zálibám příliš nerozumíte? Pak jsou peníze i pro něj možná tou nejlepší volbou. Ale přece jen je v něm pořád kus dítěte, které ocení překvapení, že? Připravte mu dárek plný balónků, který jej rozesměje. Budete potřebovat velkou krabici a nafukovací balónky. Do každého z nich vložte do ruličky srolovanou bankovku, balónek poté nafoukněte a zavažte mašličkou. Všechny je vložte do krabice a tu zabalte jako dárek. A nemusí to být tip jen pro větší děti, takový legrační dárek jistě ocení také hraví dospělí.

                                                                                    Zdroj: Pinterest

2022.12.05 | Martina Limbergová | přečteno: 31228x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: Vánoce dárky peníze rady a tipy

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Kratom a jeho právní status: Současná situace a budoucnost kratomu ve světě

Jak konopí a další přírodní psychedelika pronikají do legality, jsou sledovány i další rostliny pro jejich léčivé účinky...
 
celý článek | Nina Albertová | 2023.06.13 | přečteno: 30440x

Jaké jsou trendy dámských plavek pro léto 2022?

Léto je sice ještě daleko, ale přesto pomalu začíná ten správný čas poohlédnout se po nových plavkách. Proč už teď? Bude...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2022.02.11 | přečteno: 30054x

Jak dostát novoročního předsevzetí pro rok 2021 a zdravě zhubnout?

Patříte-li mezi skupinu lidí, kteří si pravidelně dávají nějaká ta novoroční předsevzetí, možná pro nadcházející rok zvo...
 
celý článek | Lea Kubová | 2021.01.05 | přečteno: 30092x

Acrojóga

Baví vás sport a chtěli byste vyzkoušet něco nového a netradičního? Možná právě acrojóga by mohla být tím pravým sportem...
 
celý článek | Petra Zápotočná | 2018.01.11 | přečteno: 30274x
 

Portál pro ženy