Portál pro ženy >> Archiv
archiv
celý článek
| Kateřina Pořízová | 2016.06.29 | přečteno: 30085x
celý článek
| Klára Hrdá | 2016.06.29 | přečteno: 30006x
celý článek
| Martina Limbergová | 2016.06.28 | přečteno: 30102x
celý článek
| Admin | 2016.06.26 | přečteno: 29994x
celý článek
| Meridene | 2016.06.24 | přečteno: 30028x
celý článek
| Kateřina Pořízová | 2016.06.23 | přečteno: 30067x
celý článek
| Kateřina Pořízová | 2016.06.23 | přečteno: 30172x
celý článek
| Martina Limbergová | 2016.06.21 | přečteno: 30041x
celý článek
| Renata Petříčková | 2016.06.20 | přečteno: 30015x
celý článek
| Adela Rychtáriková | 2016.06.20 | přečteno: 29992x
Archív článků
Jak přežít vedra? Pořiďte si účinnou klimatizaci!
Klimatizace je dnes již nepostradatelným standardem hotelových a kancelářských komplexů i velkých firem. Neobejdou se bez ní nemocnice, obchodní centra ani státní instituce. K naprosto běžné výbavě domů a bytů však nepatřila. To se mění v posledních letech, kdy obliba ochlazování a dalších úprav vzduchu výrazně stoupla. Klimatizace se zkrátka stala trendem ...Proč semenařit ve 21. století?
Semenaření bylo dříve součástí práce každého zemědělce, pěstitele i zahradníka. Farmáři si vždy schovávali nejkvalitnější část své úrody jako osivo pro následující roky. Semínka se předávala obvykle z otce na syna, z generace na generaci, bez přerušení po celá staletí. Každá usedlost měla své vlastní osvědčené variety a odrůdy, kterým se dařilo právě v daném míst...Letní grilování: Menu z grilu 2.díl
Grilovaný chřest se slaninou Pro 4-6 osob budete potřebovat: Svazek zeleného chřestu 200 g anglické slaniny 1 stroužek česneku 2 lžíce olivového oleje 1 lžíci sójové omáčky Pepř, sůl Připravit zelené chřestové výhonky k marinování je snadné. Zelený chřest se oproti bílému nemusí loupat, stačí jej omýt, osušit a z jeho spo...Krásné ruce a nehty zazáří především v létě
Horko, mráz, sluneční záření – naše ruce jsou vystaveny nejen rozmarům počasí, ale také chemickým čistidlům a každodenní práci, což na nich po nějaké době může začít být vidět. Tip: Dopřejte rukám výživu a hydrataci. Pro den zvolte lehký hydratační krém, který nezanechává mastné otisky. Na noc můžete použít krém mastnější, který vaši pokožku dostatečně ...Čtenářský deník, díl 10.
Matka v krizi, Simona Monyová – vydalo nakladatelství Boris Ingr – MONY v roce 2008. Knížka je zasazená do doby před sametovou revolucí v roce 1989. Je to příběh mladé dívky, která si plánuje studium na vysoké škole a následně hvězdnou kariéru. Tuto iluzi jí překazí fakt, že se svým přítelem ze studií otěhotní. Než si zvykne, že má jedno dítě, tak s...Bylinky v kuchyni IV. - jak zacházet s bylinkami?
Ačkoliv jen velmi málo bylinek, které běžně používáme, má svůj skutečný původ u nás, bereme je už dlouhá léta za vlastní a jsme zvyklí je nejen používat, ale také sami úspěšně pěstovat. I dnes ale přicházejí stále nové druhy bylinek a aromatických rostlin, které jsme dříve znali jen z příruček mezinárodní kuchyně. Jedná se například o nové odrůdy má...Grilovací sezóna odstartovala! Zásobte se kvalitním dřevem na zátop!
Je libo grilované nebo domácí uzené? Gril, krb nebo udírnu bychom měli, teď tedy ještě kvalitní dříví na zátop. Věděli jste vůbec, že chuť grilovaných a uzených pokrmů můžete výrazně ovlivnit použitím vhodného dřeva? Pro grilování se hodí například dřevo buku lesního, pro uzení se zase používá to z ovocných stromů. Kde ale vůbec sehnat kvalitní dřevo? ...Letní grilování: Menu z grilu 1.díl
Grilované kukuřičné klasy Na 4 porce budete potřebovat: 4 klasy mladé kukuřice 6 lžic olej ½ lžičky soli ¼ lžičky chilli (případně čerstvé chilli papričky) 2 lžíce jemně nasekaného čerstvého oregana (nebo 1 lžička sušeného) Špetku mletého černého pepře Připravte si bylinkový olej a to smícháním oleje se solí, chilli, oreganem a pepřem. Kukuřičné kla...Tymiánové dopisy. Pocta obětem genocidy zasazená do současnosti
Eve Makisová za toto dílo dostala právem cenu Zlatou medaili Aurory Mardiganianové, kterou uděleuje Armenian Genocice Museum, a bylo to za to, že znovuoživila historii údajně prvně dochovalé genocidy v lidské historii – tu arménskou, od níž uběhne nyní sto let. Do malebného příběhu se vkrádá historie jedné z hlavních postav. Odkrývá se děsivé tajemství, které jen ...Kokosový olej - univerzální exotický pomocník
Kokosový olej se získává z jader zralých kokosových ořechů. Své využití má například v potravinářství nebo v medicíně. Pro svou konzistenci, vůni a účinky jej můžete snadno využít v kuchyni nebo při péči o pleť či vlasy. Vhodný je také při redukci váhy, jelikož zvyšuje pocit sytosti a obsahuje menší počet kalorií, než běžně dostupné oleje. Navíc je to pří...stránka:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237