newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Tajemství krásné pleti? Produkty s kyselinou hyaluronovou od Asombroso

 
Tajemství krásné pleti? Produkty s kyselinou hyaluronovou od Asombroso

Kyselina hyaluronová je v poslední době velmi oblíbená součást kosmetických produktů. Je přímo synonymem pro krásnou, zdravou, hydratovanou a mladistvě vypadající pokožku. Dopřejte si i vy produkty s kyselinou hyaluronovou od ikonické značky Asombroso, jejímž autorem je světoznámý návrhář Osmany Laffita.

 

Jak kyselina hyaluronová funguje a co vše umí?

Tato přírodní látka umí skvěle hydratovat. Její molekuly jsou příliš kluzké a velké na to, aby se do pleti hlouběji absorbovaly. Zůstávají proto na povrchu a voda, kterou na sebe navážou, se tak může do pokožky průběžně uvolňovat. Krásně se tak vyplní i drobné linky a vrásky, pleť se napne a působí zdravě. Kyselina hyaluronová pleti dodá svěží vzhled a podporuje i produkci kolagenu, který je zodpovědný za pevnost a elasticitu kůže. Je také silný antioxidant, který chrání pokožku před vnějšími faktory.

3 top produkty Asombroso s kyselinou hyaluronovou

  • Naprostým bestsellerem Asombroso je liftingový krém The One Snake Cream. Intenzivní liftingový krém je vyvinutý pro ochablou pleť, která potřebuje vzpruhu, hydrataci a regeneraci. Krém obsahuje mimo kyseliny hyaluronové i syntetický hadí jed Syn-ake, který simuluje účinek pravého hadího jedu, uvolňuje obličejové svaly a tím předchází vzniku vrásek. Pleť je tak vyživená, vyhlazená a perfektně hydratovaná.

  • Další tip je hyaluronové sérum The One Hyaluron Serum. Pleťové sérum je účinný a koncentrovaný produkt péče o pleť, který má vysoké množství aktivních látek a proniká hluboko do pleti. Nanáší se na vyčištěnou pleť ráno a večer, po vstřebání (vklepáním a vmasírováním) se aplikuje běžný krém, který účinné látky v pleti uzamkne. Hyaluronové sérum má vysoké množství kyseliny hyaluronové, která umí skvěle hydratovat, obnovit elasticitu a redukovat vrásky. Obnovuje i pevnost pleti a krásně regeneruje. Sérum je vhodné i v případě akné a u problematické a nečisté pleti.

  • Obzvlášť před létem ocení pokožka těla ošetření kyselinou hyaluronovou a kolagenem ve formě hydratačního tělového kolagenu The One Body Collagen Gel. Přípravek se nanáší do pokožky vmasírováním, pozornost při tom věnujte především „problematickým partiím“. Kyselina hyaluronová podpoří pružnost a maximální hydrataci, kolagen kůži zpevní a zpomalí proces stárnutí. Aktivní složky napomáhají detoxikaci a lipolýze (odbourávání tuků), zlepšují mikrocirkulaci, aktivitu lymfy a redukují zvlnění pokožky, typické pro celulitidu

Asombroso ve španělštině znamená úžasný... dechberoucí… A takové jsou i všechny produkty Asombroso.

Moje pleťová a tělová kosmetika i parfémy jsou navrženy tak, aby z “obyčejného” používání produktů vykouzlily neobyčejný zážitek.“ To je motto, které do všech svých produktů vkládá autor značky Osmany Laffita. Všechny produkty najdete na www.asombroso.cz, parfémy a kosmetiku i v parfumeriích Fann.

 

2024.05.09 | Lea Kubová | přečteno: 151x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: krása péče o pleť kosmetika kyselina hyaluronová Asombroso Osmany Lafita

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Vitalvibe

Vitalvibe nabízí přírodní zdroje výživy pro moderního člověka, které jsou tělu přirozené a pomáhají i tam, kde ostatn...
 
celý článek | Admin | přečteno: 30178x

Cheesecake

První zmínky o tvarohovém koláči podobnému dnešním cheesecaku pocházejí už z osmého století před naším letopočtem. Pů...
 
celý článek | Sabina Stehnová | 2012.12.30 | přečteno: 30326x

Léčba neplodnosti – cesta k vytouženému dítěti

Najít si partnera a založit s ním rodinu je přirozenou součástí života téměř každé ženy. Bohužel ne všechny páry...
 
celý článek | Martina Limbergová | 2017.07.27 | přečteno: 30087x

Co vše zpíská pískavice

Pískavice, též nazývaná řecké seno, má se senem jen pramálo společného. Možná ji vůbec neznáte, ale ona za poz...
 
celý článek | Jana Brandtlová | 2024.04.06 | přečteno: 255x
 

Portál pro ženy