newsletter

Chcete být informování o nových článcích? Přihlašte se k odběru novinek

Proměna během okamžiku – s parukou nic nemožného

 
Proměna během okamžiku – s parukou nic nemožného

Paruky už dávno nejsou jen záležitostí z hereckého prostředí, kdy se stávají součástí role. I v běžném životě vám dovolí proměnit se během chvíle v někoho jiného. Možná je to právě to, co vám pomůže zvednout sebevědomí a podívat se na sebe jinýma očima.

 

Kvalitní paruka je neviditelná

Důvodů, proč občas toužíme sáhnout po paruce, je více. Někdy jsou to životní okolnosti, které nás v důsledku nemoci připraví o vlasy, jindy se nám prostě jen zachce radikálně změnit vzhled a získat bohatou hřívu vlasů bez problémů a námahy. Ať je to tak nebo tak, je to dobrý důvod si paruku pořídit. Její nošení se může stát i u vás zcela běžnou záležitostí. Už dávno neplatí, že bude umělý účes na první pohled rozeznatelný, naopak působí velice přirozeně. Samozřejmě je ale třeba vybírat si kvalitní paruky, nejlépe z pravých vlasů. Jejich výhodou je nejen perfektní přirozenost, ale také možnost vlasy upravovat a tvarovat. Můžete je foukat, kulmovat a vytvářet z nich tak variabilní účesy podle situace a vašeho přání.

Přirozenost nebo radikální změna?

Konkrétní paruku si jistě budete vybírat podle toho, co od ní očekáváte. Máte řídké, zplihlé vlasy a toužíte je občas proměnit v bohatý účes? Potřebujete zamaskovat úbytek vlastních vlasů, které mizí z důvodu nepříjemné nemoci? Pak pro vás asi bude nejvhodnější vybrat model paruky, který se bude svou strukturou, barvou a délkou maximálně hodit k vašim vlasům. Díky tomu získáte zpět půvab a krásu, což vám pomůže cítit se daleko lépe.

Vidíte v paruce možnost, jak během chvíle radikálně změnit svůj vzhled a zazářit například na večírku nebo při jiné zvláštní příležitosti? Pak vám nic nebrání popustit uzdu své fantazii a pořídit si paruku, ve které se rázem stanete femme fatale nebo něžnou kráskou, to už záleží na vás. Variabilita nabídky paruk je ohromná, stačí si jen vyzkoušet, která se k vám bude nejlépe hodit.

 

Velmi kvalitní paruky v široké škále typů nabízí pražský salón Magdaléna, který na trhu vlásenkářství působí již 25 let. Výběr správné paruky si vyžaduje individuální přístup a toho se vám tu vždy dostane. Kromě toho můžete využít i výroby paruky z vlastních vlasů, máte-li je doma schované. V takové paruce to budete stále vy, a přitom se vám vrátí vaše sebevědomí.

 

Image courtesy of stockimages at FreeDigitalPhotos.net

2015.03.02 | Martina Limbergová | přečteno: 30055x
 

Poslat článek
Tisk

Štítky: Krása vlasy účes paruky

 
archiv

Nejzajímavější články

 

Praktické tipy pro ženy, jak zvládnout údržbu auta bez stresu a problémů

Vzhledem k tomu, že historie automobilů sahá až do 17. století, se automobilový průmysl většinou orientoval na muže. I d...
 
celý článek | Lea Kubová | 2023.10.20 | přečteno: 598x

Chcete rodinný dům v Praze? Raději si pospěšte!

  O rodinné domy v Praze je v posledních letech velký zájem a jejich nákup se nevyplatí odkládat. Přečtěte s...
 
celý článek | Admin | 2015.02.24 | přečteno: 30207x

Jak se vyhnout vánočnímu stresu

Také máte pocit, že doba, kdy Vánoce byly svátky klidu a míru je už dávno pryč? Už koncem října začínají obchody nabízet...
 
celý článek | Tereza Zelinková | 2017.12.12 | přečteno: 30097x

Pražský concept store Orel & Friends podporuje české řemeslníky. V prodejně nově seženete i originální kousky modrotisku.

Pražský concept store Orel & Friends, který se nachází v Nerudově ulici, s potěšením oznamuje, že po vládou nařízené...
 
celý článek | Nina Albertová | 2020.05.20 | přečteno: 30167x
 

Portál pro ženy